REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Orban: Am fost şocat de tragedia din Piatra Neamţ, transmit condoleanţe familiilor îndoliate

Orban: Am fost şocat de tragedia din Piatra Neamţ, transmit condoleanţe familiilor îndoliate

Replica API 16 noiembrie 2020 | 00:00 1168

Premierul Ludovic Orban se declară "şocat" de tragedia care a avut loc la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ şi transmite condoleanţe familiilor celor decedaţi.

"Am fost şocat de vestea acestei tragedii care s-a produs în Piatra Neamţ. Transmit condoleanţele mele familiilor îndoliate. Transmit respectul meu pentru medicul erou care a dat dovadă de un curaj şi un spirit de sacrificiu deosebit în încercarea de a salva pacienţii în momentul izbucnirii incendiului", a afirmat Orban, duminică dimineaţă, scrie Agerpres.

El a precizat că după ce a aflat de eveniment a luat imediat legătura cu şefii de instituţii implicaţi în gestionarea situaţiei pentru a se informa în legătură cu măsurile care s-au luat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Socat te-ai nascut mandolina. Socat a fost si mat-a si tac'tu cand au vazut ce lepra a iesit din ei
1
0
Ponta nu a avut decenta sa isi dea demisia ci a fost fortat de oameni care au iesit in strada furiosi pentru ca el a refuzat ajutorul din afara pentru arsi de la Colectiv declarand ca sistemul medical din Romania nu este mai prejos decat cel din vest si pacienti se pot trata si in Romania.In cazul asta este altceva si demisia lui Orban sau a lui Tataru nu rezolva problemele din spitalele romanesti care in 30 de ani sau tot adunat.Un control adevarat al modului in care directori spitalelor si medici care se comporta ca niste patroni au cheltuit bani spitalelor da,asta ar fi un inceput bun.
2
0
Daca incendiul s ar fi produs pe vremea guvernarii PSD sa fi vazut atunci pe kktii hastag rezist si oficinele degenerarii digi, b24, realitatea, ce urlete, ce kkt mancat cu basculanta, ce coruptia ucide, ce jos guvernul. Acum toti tac ca kktu in iarba. Intrebarea mea este Doar coruptia PSD ucide? Dar coruptia PNL ce are? E mai buna? Din partea mea PSD egal PNL egal USR egal aceeasi mizerie.
2
1
Demisia! Demisia!
2
1
multe socuri si el merge inainte sontac, sontac!
2
1
Condoleante trimise de cineva care este de fapt ca un perete de beton in fata necazurilor romanilor in general. Da,e vorba de niste vorbe. Protocol si gata. Orban are problemele lui personale,ca si ceilalti magraoni politici. Oricum ar fi,ei se bazeaza pe faptul ca masele lergi sunt in final cretine si--i vor alege ca sefi,ca stapani ai sarmanei noastre tari. Nici nu mai stii daca e bine sa fii independent supus unor cacati sau colonie pe bune,cu legi clare democratice. Traim rusinati de eroii din trecut si lasii din prezent. De ce au murit inaintasii? Pentru noi! Pacat,nu meritam asta!
2
1
Va rugam demisia!!!
2
1
aici se vede cat sunt de javre pe na listi.muieeee
2
1
Domnule Orban,nu realiezi ca esti penibil?
5
0
spitalul din piatra neamt este unul foarte corupt. iti cere bani inclusiv liftiera sau femeia de serviciu. acolo corputia este infiltrata in pereti.
2
0
cand a izbucnit incendiul,nu mureau zece,ZECE pacienti intoxicati,..numai minciuni,minciuni,minciuni Daca s-ar face o ancheta nu cu romanashi ,si ei alesi politic,ci din exterior mizeria ar iesi la suprafata..lipsa supravegherii pacientilor,IGNORAREA TOTALA a dus la acesta drama,..criminalilor
2
1
Eu sunt socat ca tu si Tataru nu v ati dat demisia in secunda doi....macar Puie Monta a avut decenta sa demisioneze dupa Colectiv....
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212