REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Orban: „Avocatului Poporului a generat extrem de multe probleme în apărarea sănătății și vieții oamenilor“

Orban: „Avocatului Poporului a generat extrem de multe probleme în apărarea sănătății și vieții oamenilor“

Replica API 16 februarie 2021 | 23:24 1313

Ludovic Orban a explicat de ce nu o mai vrea pe Renate Weber în funcția de Avocat al Poporului. Liderul PNL a lansat acuzații extrem de grave la adresa lui Weber, pe care o vede vinovată pentru că CCR i-a respins unele dintre sesizări, dar și pentru că a generat extrem de multe probleme în apărarea sănătății și vieții oamenilor.

Ludovic Orban

Totodată, președintele Camerei Deputaților o acuză pe Renate Weber de ”conduită partizană”.

”Pe toată atitudinea Avocatului Poporului în perioada de când a fost numită în funcție. Pe faptul că a generat excepții de neconstituționalitate la Curtea Constituțională, care au fost respinse de CCR, pe atitudinea pe care a avut-o în perioada pandemiei, care a generat extrem de multe probleme în apărarea sănătății și vieții oamenilor și pe conduita partizană pe care a avut-o față de procesul de legiferare și față de proiectele de legi adoptate de Parlament”, a spus Ludovic Orban, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orbane,sa-l iei pe Iohannis al tau de laba si sa va duceti departe de tot. Voi doi va opuneti testarilor in masa,asadar sunteti clar niste vectori de imbolnavire. Dar ce sa spun eu? Conteaza ca romanimea moare fericita ucisa de hastagi,indoctrinata ca PSD e de vina pentru orice. Nu ai ce sa faci cu cei ce refuza cu indarjire sa gandeasca liber si se supun ca hipnotizati propagandei.
1
0
Trebuie luate de catre coalitia de guvernare si posturile alea. Adica inlocuirea alora cu ei. Pe criterii politice. Parca ziceau altceva cand i-am votat. Toti politicienii sunt jigodii care alearga dupa putere. Iar poporu e format din sclavi votanti.
4
2
bai sica tu ai doua vorbe la un loc,azi te vreau maine nu te mai vreau,ce ai facut ai aprins lumina in vreme ce i-o puneai renatei,afla de la mine,nu exista femeie urata,bautura e putina mai jidan moghioros
4
2
Da macar e o femeie frumoasa.
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212