REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Orban: Ce nemernicii trebuie să mai comită Bode pentru a fi dat afară din Guvern?

Orban: Ce nemernicii trebuie să mai comită Bode pentru a fi dat afară din Guvern?

A.F. 13 ianuarie 2023 | 00:00 534

Fostul premier liberal Ludovic Orban consideră că premierul, șeful statului și coaliția de guvernare se vor face vinovați de „complicitate la hoție” dacă nu-l demit din funcție pe ministrul de Interne, Lucian Bode (PNL), după ce Comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai a decis că teza de doctorat a ministrului „este profund viciată”.

Ludovic Orban

„A furat din munca altora ca să obțină ilegal titlul de doctor. A mințit cu nerușinare că nu a plagiat. A secretizat propria teză de doctorat pentru a bloca analizarea ei. A amenințat că dă în judecată pe oricine îl mai acuză de asta. A încercat să intimideze opoziția când a fost depusă moțiunea contra lui. A încercat să împiedice Comisia de etică a UBB să dea un verdict prin declanșarea unui proces. A inițiat sau a tolerat o campanie de compromitere a jurnalistei Emilia Șercan, cea care a dezvăluit plagiatul. Cu complicitatea conducerii coaliției a oprit în mod abuziv dezbaterea moțiunii depuse de Forța Dreptei și USR în decembrie. Ce nemernicii trebuie să mai comită Bode pentru a fi dat afară din guvern?”, a scris Orban, miercuri, pe Facebook.

„Solicit public demiterea de urgență a lui Lucian Bode din funcția de ministru. În cazul în care coaliția, premierul și președintele continuă să sfideze cetățenii României și se încăpățânează să îl mențină în funcție vor trebui să suporte toți blamul public din partea românilor pentru distrugerea oricărei norme de morală în viața publică și pentru complicitate la hoție”, a adăugat acesta, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108