REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Orban: Cîţu-propunerea de premier susţinut de PNL, USR PLUS şi UDMR

Orban: Cîţu-propunerea de premier susţinut de PNL, USR PLUS şi UDMR

Replica API 18 decembrie 2020 | 00:00 1444

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat vineri că PNL, USR PLUS şi UDMR au convenit asupra structurii Guvernului şi a funcţiilor de conducere din Parlament.

Florin Cîţu

"Astăzi, cele trei formaţiuni politice care au exprimat această voinţă au ajuns la o înţelegere în ceea ce priveşte constituirea Guvernului, structura Guvernului şi, de asemenea, poziţiile care vor fi ocupate de cele trei formaţiuni politice pentru cele mai importante funcţii în stat. În ceea ce priveşte funcţiile cele mai importante în stat, Florin Cîţu este candidatul la funcţia de prim-ministru susţinut de UDMR, USR PLUS şi PNL. În ceea ce priveşte cele două poziţii de preşedinte de la Parlament, preşedintele Senatului va aparţine unui candidat din partea USR PLUS, preşedintele Camerei Deputaţilor unui candidat din partea PNL", a afirmat Orban, după negocierile dintre PNL, USR PLUS şi UDMR care au avut loc la Vila Lac, scrie Agerpres.

El a arătat că viitorul Guvern va avea doi vicepremieri şi 18 ministere, din care 9 vor fi conduse de reprezentanţi ai PNL, 6 de reprezentanţi ai USR PLUS şi 3 de reprezentanţi ai UDMR.

Citește și: NEGOCIERI pentru GUVERN: Cum se vor ÎMPĂRȚI funcțiile

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
vai de noi , impartirea ciolanului , zic ca vor binele tarii vor binele lor daca vor binele tarii faceau guvern de uniune nationala pt ca nici un partid nu are majoritate si pune au cei mai buni oameni din toate partidele , am ajuns rau
5
0
Felicitari plangaciosilor de pe vremea lui Ceausescu. Mare lucru ati facut la revolutie, ati omorat conducatorul in ziua sfanta de Craciun. A meritat, e mai bine acum.
2
1
Fereasca Dzeu,voi chiar vreti sa ne vindeti.Cum sa vi cu mascariciul asta ca si propunere.Baiii nu Psd a castigat?Werner aplica constitutia.
7
0
Voi chiar sunteti retarzi! Cum este posibil sa vii cu propunere, Stelian Zion la Justitie????? Chiar nu ganditi? Omul acesta a eludat legea in mod flagrant. Sunt dezamagit, totalmente, am crezut ca veti face ceva concret pentru tara asta insa, dupa numele arata te mai sus, va asigur ca PSD ul o sa revina puternic! Pacat, Romania chiar a avut incredere in voi.
8
0
Pai Pacalici ca Cutu-Cutu n-a avut Romania niciodata. Bailbaitul asta, omu-selfie, freza in nas, omu cu ha. de padure, omu bancilor, asta prim ministru. Daca pana acum a indatorat 3 generatii cu 20 de miliarde intr-un singur an, oare cu cat va indatora tara in urmatoarea perioada. Ca pacaliciul asta va fi alungat de acolo. Cat o fi ciolanul de mare, sa-l imparti la 3 haite , nu e asa lejer.Oricum e adunatura de incompetenti si hoti.
9
1
ai reusit s-o obtii pe mata cu cracii-n sus
5
3
Un mascarici drogat a ajuns sa conduca Guvernul Romaniei. Bravo plavanului si muie pnl ului
11
0
Alt bufon !
9
2
Nu-mi vine sa cred ca il vom avea pe Catu prim ministru, este incredibil cat de jos suntem. Sa nu mire pe nimeni daca AUR va da urmatorul presedinte si va fi la guvernare.
13
3
dupa 31 ani, poate intelegem si noi ceea ce am reusit acum sa obtinem. O guvernare responsabila
8
12
Sa imi sugeti pula sclavii mei romani.Inainte de votare adica 6 decembrie va trimiteam in plmea la vot acum de craciun si anul nou sa stati in.pula mea in casa sa imi sugeti pula
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407