REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Orban: Congresul PNL trebuie organizat atunci când situaţia epidemiologică va permite

Orban: Congresul PNL trebuie organizat atunci când situaţia epidemiologică va permite

Replica API 13 ianuarie 2021 | 22:31 1312

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, că, deşi a explicat că data la care va avea loc congresul PNL depinde de situaţia epidemiologică, a văzut că ar exista două opinii în privinţa organizării congresului, una potrivit căreia el doreşte ca acesta să aibă loc mai repede şi alta conform căreia Florin Cîţu "vrea congres mai încolo".

Ludovic Orban

"E un proces amplu (organizarea congresului PNL, n.r.), cel mai probabil, în funcţie de cum evoluează pandemia şi campania de vaccinare, când se vor reduce restricţiile vom începe procedurile. Ele durează, pentru că, de exemplu, o să fie o perioadă de adunări generale în organizaţiile locale, care va fi cam de două luni, apoi alte două luni cât durează conferinţele judeţene şi apoi are loc congresul. Deşi eu am anunţat public lucrul ăsta şi am explicat, într-un site de ştiri a apărut că eu vreau congres mai repede şi Florin Cîţu vrea congres mai încolo, spunând de faptul că e o dispută, că ar vrea şi Florin Cîţu să candideze la preşedinţia PNL", a spus Orban la B1 TV, scrie Agerpres.

Acesta a adăugat că, din punctul său de vedere, congresul PNL ar trebui să aibă loc atunci când măsurile sanitare vor permite.

"Eu am declarat că punctul meu de vedere este că congresul trebuie organizat atunci când situaţia epidemiologică va permite acest lucru. Este un proces democratic amplu, care începe de jos, de la firul ierbii, noi avem adunări generale în fiecare organizaţie locală, ăsta e primul pas. La aceste adunări generale din fiecare organizaţie locală se aleg conducerile locale şi se stabilesc delegaţii la conferinţele judeţene, unde se aleg conducerile judeţene şi unde se stabilesc delegaţii la congres", a precizat Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sica Pingelica vezi ca la Congres s-ar putea sa iei un sut in kurrr ! Intelegi ce zic ?
0
0
Pai la alegeri,unde au mers milioane de oameni, totul era safe.Voua va este frica de o adunatura de putori,cateva sute la numar.Si atunci,unde este adevarul si realitatea?
3
0
Acum a dat pe fata cat i-a pasat si cat ii pasa de poporul roman si de tara asta. Le doresc soarta pntcd!
6
0
la alegeri a mers aveati nevoie de votanti acum nu mai merge va e frica sanu va inbolnaviti
6
0
Congresul - cand ermite situatia epidemiologica... alegerile - cand credeai ca le castigi - nu erau o probema. "Nu e mai periculos decat mersul la hypermarket" spuneati... imputitule!
7
0
ORBAN TE GINDESTI LA CONGRESUL VOSTRU DAR LA POPORUL ROMAN CUM INDURA FORTAT IMPUS MINCIUNILE VOASTRE GROSOLANE ATI SPUS CA NU SCUMPITI CA NU PUNETI TVA CA SPRIJINITI POPORUL CU MULTE FAPTE BUNE AM FOST MINTITI ORBAN DE VOI PNL VA DOARE IN PULA DE POPORUL ROMAN NOI VOM IESI CU VIOLENTA IN STRADA DIN CAUZA VOASTRA PNL USR PLUS UDMR FUTUVA DE STRICATI SI PANARAME CE SUNTETI VOI
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218