REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Orban: Continuăm procesul de creştere a procentului de elevi care să poată participa la învăţământul online

Orban: Continuăm procesul de creştere a procentului de elevi care să poată participa la învăţământul online

Replica API 2 septembrie 2020 | 22:11 1138

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri că Guvernul continuă procesul de creştere a procentului de elevi care să poată participa la învăţământul online.

"Continuăm acest proces de creştere a procentului de şcoli şi de elevi care să poată participa la învăţământul online. Licitaţiile la nivel naţional, derulate prin intermediul ONAC, au nişte proceduri care sunt impuse de legislaţia europeană", a explicat Orban, scrie Agerpres.

El a afirmat că tabletele nu se dau definitiv familiilor, ci se dau "într-o formă de comodat".

"Sigur, se reiau licitaţiile la nivel naţional şi pe tronsoanele, pe regiunile în care nu avem încă tablete, dar am prevăzut încă două soluţii şi cer autorităţilor locale şi unităţilor şcolare să achiziţioneze tablete, pentru că tabletele nu se dau definitiv familiilor, se dau într-o formă de comodat. E posibil ca într-o localitate nivelul de răspândire a virusului să scadă şi atunci tabletele respective pot fi achiziţionate şi pot fi distribuite către altă localitate în care creşte numărul de infectări şi e necesar învăţământul online", a spus Orban după videoconferinţa cu prefecţii şi cu reprezentanţii instituţiilor cu responsabilităţi în gestionarea pandemiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stimate domn, cand veti intelege, ca scoala online, este un fel de justificare pentru a plati profesorii? Stiti foarte bine, ca invatamantul era oricum la pamant, dar acum, este un dezastru......
0
2
si il vom finaliza prin 2050 in stil grande pelele
2
1
Si plateste Anisie ca are bani de la sot si copil toti sunt bugetari! Deci Macbook Air si la sate da?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108