REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Orban: Data alegerilor - 27 septembrie; dacă toţi candidaţii poartă mască, riscul este redus

Orban: Data alegerilor - 27 septembrie; dacă toţi candidaţii poartă mască, riscul este redus

Replica API 18 iulie 2020 | 00:00 1177

Premierul Ludovic Orban a reconfirmat că data alegerilor locale este cea stabilită de Parlament, 27 septembrie, şi a subliniat că şi alte ţări au organizat alegeri în acest an fără ca în urma respectivelor scrutine să rezulte efecte negative asupra sănătăţii.

Ludovic Orban

"Data alegerilor e stabilită de Parlamentul României, data este 27 septembrie. Şi alte ţări au organizat alegeri. Vă dau exemplu: Polonia, Croaţia. În urma organizării alegerilor, nu au rezultat efecte negative asupra sănătăţii. Sigur, depinde şi alegerile cum le organizezi, cum stabileşti regulile de campanie, astfel încât să nu faci adunări publice, să nu existe riscul. Dacă toţi candidaţii poartă mască în interacţiunea cu oamenii, riscul este redus. Organizarea secţiilor de votare, de asemenea, este foarte importantă. În ceea ce ne priveşte, sigur, obiectivul nostru este să reducem numărul de cazuri, să oprim răspândirea infecţiei", a declarat Ludovic Orban, vineri, la sediul MAI, întrebat despre alegerile locale în contextul evoluţiei pandemiei de COVID, scrie Agerpres.

Şeful Executivului a participat, alături de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, la o videoconferinţă cu prefecţii şi cu şefii instituţiilor implicate în lupta împotriva epidemiei de COVID.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici in pix nu va doare de cetateni. Voi vreti votare si gata. HUUUOO PNL
1
0
oricum serviciile stabilesc cine castiga alegerile nu noi asa ca nu merg la alegeri ca riscul de infectare e mai mare decat orice prezentati voi la TV acum. sa vedem de unde o sa gasiti fraieri sa stea in comisii o zi intreaga si daca o sa ne spuneti cati s-au imbolnavit dupa aia?
1
1
Sa poarte masca cum purtai tu si ministri in guvern de ziua ta? Daca iau si un dezinfectant pe gura sunt gata de vot. Sictir!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212