REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Orban, de Ziua NATO: România - pilon de stabilitate în regiune. Continuăm să fim aliaţi de nădejde ai Alianţei

Orban, de Ziua NATO: România - pilon de stabilitate în regiune. Continuăm să fim aliaţi de nădejde ai Alianţei

Replica API 5 aprilie 2021 | 00:00 892

România este un pilon de stabilitate în regiune, datorită apartenenţei la Alianţa Nord-Atlantică, iar Ziua NATO este sărbătorită în ţara noastră sub semnul solidarităţii euro-atlantice, prin sprijinul constant acordat ţărilor membre limitarea răspândirii noului coronavirus, a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, lider al PNL.

Ludovic Orban

"Sărbătorim, astăzi, în prima duminică a lunii aprilie, Ziua NATO în România, pentru a marca două evenimente importante din istoria României, şi anume aderarea României la Alianţa Nord-Atlantică, pe 29 martie 2004 şi arborarea oficială a drapelului român, la sediul NATO de la Bruxelles, pe 2 aprilie 2004. Anul trecut, în luna ianuarie, mă întâlneam la Bruxelles cu Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, unde transmiteam că Alianţa Nord-Atlantică este fundamentală pentru România, iar angajamentul nostru la succesul său este unul puternic. Nimeni nu ştia, atunci, că în câteva luni se va declanşa cea mai gravă criză sanitară, cea a noului coronavirus, care va cuprinde întreaga omenire", se arată într-un mesaj transmis de Orban pe pagina de socializare, cu ocazia sărbătoririi Zilei NATO în România, scrie Agerpres.

El a apreciat că, la fel ca anul trecut, Ziua NATO în România este sărbătorită sub semnul solidarităţii euro-atlantice, prin sprijinul constant, atât logistic cât şi cu echipamente şi personal medical, pe care Alianţa l-a acordat ţărilor membre, pentru a limita răspândirea virusului.

"România este un pilon de stabilitate în regiune, datorită apartenenţei la NATO, prin participarea la misiunile aliate, în special în regiunea Mării Negre şi găzduirea, pe teritoriul său, a structurilor multinaţionale ale Alianţei. Este un angajament pe care ţara noastră l-a luat, în cadrul acestei structuri de Securitate, pentru apărarea cetăţenilor din regiune. Continuăm să fim aliaţi de nădejde ai NATO", a mai transmis Ludovic Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai zi zau cu gura inchisa ca suntem aliati de nadejde, betivane.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272