REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Orban despre intrarea lui Rafila în PSD: Cu o floare nu se face primăvară; rămâne un partid retrograd

Orban despre intrarea lui Rafila în PSD: Cu o floare nu se face primăvară; rămâne un partid retrograd

Replica API 17 octombrie 2020 | 00:00 1554

Intrarea în Partidul Social Democrat a prof. dr. Alexandru Rafila nu schimbă cu nimic acest partid, "care rămâne unul retrograd", a afirmat premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban

"S-a schimbat cu ceva PSD? Nu s-a schimbat cu nimic. Cu o floare nu se face primăvară. Nu cunosc abilităţile politice ale domnului Rafila. Cred că locul domnului Rafila nu este în PSD. Mi se pare că a luat o decizie greşită şi într-un moment în care, să fim cinstiţi, e nevoie de fiecare specialist în această bătălie. (...) Dar, în fond, este decizia fiecărui om, ea va fi judecată de oameni. Pe de altă parte, PSD rămâne un partid la fel de retrograd, un partid care se comportă ca un duşman al României prin aproape tot ceea ce face", a declarat Orban la Digi24, scrie Agerpres.

Prof. dr. Alexandru Rafila s-a alăturat echipei PSD, pe care o va reprezenta în Parlament, a anunţat, joi, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu.

"Aşa cum v-am promis şi dumneavoastră, şi colegilor mei, şi simpatizanţilor PSD de când am preluat funcţia de preşedinte al PSD, am spus foarte clar că partidul trebuie să se deschidă în primul şi în primul rând pentru specialişti din prima linie deja recunoscuţi atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Astăzi îi mulţumesc domnului prof. dr. Rafila că s-a alăturat echipei noastre şi sunt ferm convins că această luptă cu pandemia nu este una de conjunctură şi nu este o luptă care va dura foarte puţin timp. (...) Domnul Rafila trebuie să se regăsească în viitorul Parlament al României", a declarat Ciolacu într-o conferinţă de presă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se face primavara doar cu betivi ca el,hoti ca iohanis si curve ca turcan Asta e cancerul galben
0
1
Ai impresia ca cu ORBAN a venit vara nu poporu crede ca venit vortexu polar
0
1
Zici.Uitate la voi pnl numa si numa basina porcului si scrieti dupa profit si ciuguleala.Zic.
4
0
Renuntati odata la lupta asta care pe care faceti ceva pentru popor si atunci aratati ce puteti nu
4
0
Nu vezi ce fata de cur ai ? Repeti ca papagalul trei lozinci pana cand schimbi dieta la carciuma. Apoi iar prinzi din zbor trei replici si dai si lupta. Kwi ne-a bagat mortul in casa.....
5
0
PSD este un partid slab,insa nu la fel de ticalos si antiromanesc precum asa zisul PNL,de fapt PDL vopsit. In general,cei care populeaza azi partidele romanesti nu au nimic in comun cu idealurile celor din trecut si sunt doar niste prelungiri jalnice ale fostului PCR ceausist,cosmetizate,asa cum curvele vor sa para doamne cand se imbraca un pic mai decent,dar tot se dau de gol. Noi nu avem lideri de care sa fim mandri,ca nu am stiut sa fim lucizi cand i-am ales si cand am fost de acord cu ce ni se ofera la vot. Orban vorbeste ca zgomotul din tevile de la bloc,degeaba si deranjant,atata tot.
5
0
Daca te intreb definita cuv Retrograd nu stii sa-mi zici, la pariu. Tu regurgitezi un cuv auzit de la stapanul tau Ciolhannis, ca fel ca un catel bun ce esti.
6
0
Zic asa cu multe flori lepra ii psd.Uitate la tine scaietele dku far de servici far dec de avere.Oportunistu uli,vin parlamentarele si ai sa o decalotezi tu mata si part tau.
7
0
retrograd esti tu bozgor betiv inca nu ti-ai scos limba din curul sasului
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272