REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.2° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Orban, despre moţiunea de cenzură: Vom discuta individual cu toţi parlamentarii. Cu PSD nu avem ce discuta

Orban, despre moţiunea de cenzură: Vom discuta individual cu toţi parlamentarii. Cu PSD nu avem ce discuta

Replica API 25 august 2020 | 00:00 1004

Premierul Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat că liberalii vor discuta "individual" cu toţi parlamentarii pe tema moţiunii de cenzură pentru a-şi prezenta punctul de vedere, subliniind că, politic, "cu PSD nu avem ce discuta".

Ludovic Orban

"Noi vom discuta individual cu toţi parlamentarii, politic, cu PSD nu avem ce discuta, vom discuta individual cu toţi parlamentarii pentru a ne prezenta care este punctul nostru de vedere. (...) Suntem în discuţii, în negocieri cu formaţiunile, normal, cu care am avut înţelegeri de-a lungul timpului şi, de asemenea, negocieri individuale cu toţi parlamentarii. (...) Suntem cu 3 luni de zile înainte de alegerile parlamentare, românii hotărăsc cine va conduce România. În această perioadă Guvernul este implicat în lupta contra epidemiei (...), de asemenea, trebuie să pregătim şi pregătim începerea anului şcolar, elaborăm poziţia Guvernului privitoare la Acordul de parteneriat cu UE privitor la bugetul UE 2021-2027, suntem în curs de elaborare a Programului Naţional de Recuperare şi Rezilienţă, program indispensabil pentru a putea accesa fondurile europene din cadrul facilităţii de rezilienţă şi recuperare. De asemenea, ne confruntăm cu soluţionarea problemelor în aproape toate domeniile de activitate şi, lucrul cel mai important, am început implementarea Planului naţional de relansare economică şi de investiţie 'Reclădim România', pentru a susţine revenirea economică şi reluarea creşterii economice.(...) Obiectivul nostru este să nu treacă această moţiune", a declarat Ludovic Orban, luni, la plecarea de la sediul PNL.

El a adăugat: "Să vii să depui o moţiune de cenzură cu 3 luni înainte de alegeri, mi se pare un gest lipsit complet de responsabilitate, un gest politicianist".

Liderul PNL a precizat că la nivelul partidului s-a creat o echipă de negociere cu ceilalţi parlamentari, dar a refuzat să menţioneze rezultatul de până acum al discuţiilor.

"Nu vă dau nicio informaţie legată de discuţiile pe care le-am avut. Echipa, am format o echipă de negociere care este implicată în discuţii cu toţi parlamentarii. Vă daţi seama că nu o să vă spun rezultatul acestor discuţii, rezultatul se va vedea efectiv la moţiune. Dar, somez din nou PSD să nu îşi bată joc de democraţie, să nu îşi bată joc de România şi să oprească procedura moţiunii până la decizia Curţii Constituţionale, să nu se facă că nu există această sesizare la Curtea Constituţională. Din punctul nostru de vedere, Curtea Constituţională trebuie să clarifice această problemă constituţională şi orice demers al PSD în continuarea moţiunii, până la decizia Curţii Constituţionale, este un demers neconstituţional", a spus Orban, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DAR CU PRIMARII PSD AVETI CE DISCUTA ... LA UN PAHAR DE VORBA
1
0
corecta atitudine, trebuie sa se cunoasca opiniile ambelor tabere si functie de oportunitate va lua decizia corecta
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212