REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Orban, despre Ponta: Probabil adunat din ghenele de gunoi din Paris, urcat de la un amărât de procuror direct la poziţia de procuror la ICCJ

Orban, despre Ponta: Probabil adunat din ghenele de gunoi din Paris, urcat de la un amărât de procuror direct la poziţia de procuror la ICCJ

Replica API 11 septembrie 2017 | 22:20 268

La Eforie se desfăşoară Şcoala de Vară a TNL, lucrările fiind deschise, sâmbătă, de preşedintele PNL Ludovic Orban. Liderul PNL a criticat Guvernarea PSD: „Actuala Guvernare este una incompetentă”.

„Voi veți fi cei care veți conduce PNL peste 5, 7, 10, 15 ani de zile. Acest partid va ajunge pe mâna voastră sau poate pe mâna a unora care o să se mai înscrie, dar în mare voi veți fi cei care veți călăuzi destinele PNL în următorii ani. Vă spun așa cum a zis Ștefan: pentru mine, PNL nu este un simplu partid politic, pentru mine PNL este un partid de conștiință, locul în care oamenii care își iubesc țara și care sunt capabili să pună mai presus de interesele personale interesele acestei țări este locul în care pot să fac acest lucru. PNL este, practic, locul în care oamenii de caracter, care și-au iubit țara, au reușit să facă țara asta, așa cum este ea. Sigur, după, s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat și țara asta nu prea a mai fost pe mâinile noastre, pentru că sunt puține perioade în România în care cei care au condus-o nu au făcut-o sub papucul sultanului, conform propriei voințe și propriei credințe. Avem, din păcate, foarte mulți oameni care, înainte de a se înscrie în partid, sunt dispuși să facă pact cu diavolul. De 27 de ani, țara este condusă nu direct, ci indirect, de oameni care nu sunt la vedere, deținători de putere din umbră și care îi folosesc pe unii mai fraieri și care vor să facă pact cu diavolul, sunt ajutați, luați de guler și puși în funcții cu putere de decizie. Ponta este un caz clar! Ponta, racolat de SIE, probabil adunat din ghenele de gunoi din Paris, pe unde își petrecea studenția nebună, promovat în carieră, urcat de la un amărât de procuror de la Judecătoria Sectorului 1, direct la Parchetul de pe lângă ÎCCJ, de unde, trimis șeful corpului de control al premierului, venit de nicăieri! A fost pus președinte al organizației de tineret a PSD, peste noapte, de Adrian Năstase, un alt prieten… E o poveste… Dar, spun un lucru pe care vreau să îl rețineți: eu sunt un om liber! Eu am intrat în politică pentru că așa mi-a cerut conștiința mea și am știut un lucru clar și precis: numai un om liber poate să servească cetățenii săi! Când nu ești liber, nu faci altceva decât să respecți altă agendă, iar deciziile nu îți aparțin! Politica este un act de reprezentare! Cetățenii își lasă încrezători destinul, speranțele, așteptările, este povara pe care trebuie să o ducă orice om politic din România și mai ales noi, cei din PNL! Înainte de a intra în PNL, am citit despre Brătianu, atât cât se putea citi în perioada comunistă și afirmațiile lui despre politică, politica este un lucru grav: să ai în mână destinul și viitorul semenilor”, a afirmat Orban. Adresându-se tinerilor PNL, Orban a spus că ei trebuie să fie o forţă de opoziţie.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mos Teaca asta , de regula turmentat , sta la barfe cu imberbii posibili profitori ai unui vot putin gandit , dat de niste electori grabiti , plictisiti , ingretosati ... Coclitul are ce are cu procurorii si este de inteles : ce de palpitatii a avut cu dosarul de coruptie ! Si nu am inteles de la prostalau , de ce ar fi un procuror ,,amarat'' ?
0
1
Orban? O hahalera cu pretentii de politician...
0
1
Retoricile agresive nu mai atrag nici macar prostii contemplativi. Puterea si opozitia nu trebuie sa fie doua bestii ce se sfasie in arena,sub privirile dezumanizate si tembele ale publicului platitor de bilete prea scumpe ,adica cu pretul vietii lor.In tarile cu oameni posesori de creiere sanatoase la conducere,puterea si opozitia duc lupta de idei,in folosul alegatorilor. Cum la noi nu e creier bun sus,ca asa sunt promovati spre a fi candidatii la noi sefii,degeaba se latra acolo,ne-am cam saturat de ipocriziile lor. La munca!!!
3
0
Acesta este presedintele partidului Bratienilor? Asemenea limbaj despre adversari politici? Ce exemplu da tinerilor: ura, violenta. Extrema dreapta!
8
2
veniti cu niste figuri cu adevarat interesante, nu cu tot felul de maimutoi pescuiti din drum, yesmeni si lipitori de afise. Spre orice partid ai privi, iti vine sa-ti pui mainile la ochi. S-adus naibii si simtul ridicolului, nu numai bunul.
9
1
PNL e o barat
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218