REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

ORBAN, despre relaţia cu USR PLUS: E singura formulă politică BUNĂ pentru România

ORBAN, despre relaţia cu USR PLUS: E singura formulă politică BUNĂ pentru România

Replica API 6 iunie 2021 | 09:45 1150

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Timişoara, că relaţia partidului său cu USR PLUS este singura formulă politică bună pentru România, deşi a trecut şi "prin momente grele", fiind o relaţie care suferă permanent îmbunătăţiri.

"Practic, eu am condus negocierile din partea PNL prima dată la alegerile locale, în special la Bucureşti, unde am reuşit să găsim o formulă prin care să câştigăm alegerile cu candidatura lui Nicuşor Dan, iar ulterior, după alegerile parlamentare, negocierile pentru formarea acestei coaliţii şi pentru învestirea acestui Guvern. Sigur că este o relaţie care suferă o permanentă îmbunătăţire. Întotdeauna într-o coaliţie se întâmplă aşa. Trebuie căutate forme de înţelegere, trebuie armonizate punctele de vedere care sunt diferite pe anumite teme, trebuie asigurată o coeziune a comunicării şi mai ales coeziunea în funcţionarea coaliţiei. Am avut momente grele prin care am trecut, dar asta este singura formulă politică posibilă de a asigura o guvernare bună pentru România, o guvernare care să asigure dezvoltarea României şi fructificarea oportunităţilor extraordinare pe care le are România în următorii ani", a afirmat Ludovic Orban.

Recent, fostul lider al PNL Timiş Nicolae Robu cerea viitoarei conduceri a Partidului Naţional Liberal, ca primă prioritate, "debarasarea de aliatul toxic USR", întrucât "curentul neomarxist este străin de interesele României", iar "exponenţii lui, ajunşi în diverse funcţii printr-o manipulare fără precedent a oamenilor de bună credinţă, (...) sunt de o incompetenţă şi rea credinţă catastrofale", scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
USR v-a facut farmece. Va joaca cum vor. Voi nu a-ti castigat nimic. PSD a castigat. Pe voi v-a adunat dulapul de la Cotroceni , si v-a pus sa distrugeti tara. Pardon , sa guvernati. Asta e adevarul.
3
0
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
4
0
Ati ajuns la putere prin tradarea lui Ponta si Tariceanu care s-au retras la "umbra" si isi vad de viata lor , nederanjati.Ca si Nastase, Antonescu
3
0
DACA LUDOVIC CANTA SI USR JOACA, TOTUL ESTE OK
3
0
Consuma fara lacomie alcoolul sanitar mona
5
0
Dute-n p..la mea de somer alcoolic!Nu conteaza cu cine guvernati, cred ca o adica faceti pace si cu PSD,numai sa fiti la ciolan.Baga un dans pe manele si o cantare la chitara.Iar cand ai pauza intre dans si cantari bea o samahoanca.
6
0
Nu a-,ti castigat nimic ! V-a,pus Iohanis la guvernare ca guvernul lui ! Primi au fost cei din psd!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272