REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
12.2° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

ORBAN: Facem alianță cu USR-PLUS și UDMR, fără PSD

ORBAN: Facem alianță cu USR-PLUS și UDMR, fără PSD

Replica API 9 decembrie 2020 | 21:32 1900

Ludovic Orban a făcut declarații de presă, ocazie cu care a anunțat că PNL nu va face alianță cu PSD, ci cu USR și UDMR

”PNL se va implica în negocieri pentru a forma o majoritate la parlamentare. Se poate forma o majoritate fără PSD. USR-PLUS și UDMR sunt posibili parteneri”, a spus Orban.

Acesta a explicat, din nou, motivele demisiei. ”Am considerat că e un gest de onoare și demnitate după aceste alegeri. Este o decizie firească, persoanlă, nu mă cramponez de poziția de premier. Să nu uităm de vocea celor care au tăcut pe 6 decembrie și nu au venit la vot. România are nevoie de plan național de dezvoltare care să asigure creșterea calității vieții. Cetățenii au decis, au votat un Parlament, există posibilitatea construirii unei majorități fără PSD care să ducă România pe o direcție corectă”, a completat el.

PNL va avea în Parlament 141 senatori și 97 deputați.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ministrii gen Grinda si Pepsiglas vrem!Din greseala in greseala spre...falimentul RO.
7
0
la cate mil are la banca normal ca si da demisia ... lasulee !!!! nu mai merge hotia si ai fugit !!
7
0
nu ati facut nimic,dar ma intreb...ce ati facut cu banii imprumutati?
8
0
dragi admiratori ai psd ! aveti dreptate ! numai dragnea & Co a facut spitale a pazit padurile a impinzit tara cu autostrazi Asta in cei peste trei ani de guvernare ca sa nu mai socotim si dinainte Tantalaul ala ales a doua oara cu 65 % nici nu are dreptul sa mai zica ceva Aia care au evadat din psd au fost rapiti In trecut dragnea nu primea pe nimeni din afara Ce daca e pandemie si criza economica mondiala !?! pnl trebuia sa se ocupe de politica nu de amaritii de bolnavi ca au preluat spitale ca-n vest si in citeva zile le-au facut cum se vede Au gonit specialistii pusi de psd din spitale ..
1
8
care a votat pesede a luat pula in gura?.
3
12
onoare e cand iti dai demisia din functia de sef de partid, pe el l-a pus pampalaul sa-si dea demisia din functia de PM ca sa mascheze esecul campoaniei electorale peee seee deeee!!
11
0
Onoare adica nu sa baricadat in biroul din palatul Victoria cum a facut ai vostri.. Si nici nu a fost demis de propriu partid ...
4
11
cam prost cu adunarea sica. aritmetica nu va prea valideaza guvernul. fara pmp
13
0
de unde onoare?. Onoare era atunci cind ti-au venit la usa psd-isti dati afara de Ciolacu si tu i-ai primit la tine in partid, prostovane. Vreti sa cistigati alegerile cu oamenii psd-ului la voi in partid. V-ati mutat de la unii la altii de va stiti si culorile la chiloti si ciorapi, secaturilor. Nimic pentru tara, numai ptr voi calicilor, padurile dispar ca scobitorile, nu tu un spital nou, autostrazile sa le aprobati dureaza cincinale pina va potriviti la spaga. Hai sictir Sica Mandolina. I-ati facut pe Bratieni de toata rusinea.
21
1
Daca era voba de onoare trebuia demisia si tantalaului klaun, el a fost principalul personaj al alegerilor.
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515