REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Orban: Forma finală a PNRR trebuie să beneficieze şi de susţinerea preşedintelui

Orban: Forma finală a PNRR trebuie să beneficieze şi de susţinerea preşedintelui

Replica API 18 martie 2021 | 00:00 1062

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că forma finală a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă trebuie să beneficieze de susţinerea şefului statului, precizând că structura PNRR este "creionată în linii mari" la nivelul coaliţiei de guvernare.

"La invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis, vom fi prezenţi, alături de colegii din coaliţia de guvernare şi de domnul prim-ministru Florin Cîţu, pentru o dezbatere a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă din cadrul Facilităţii de Redresare şi Rezilienţă. Deja, la nivelul coaliţiei, avem creionată în linii mari structura Planului Naţional de Rezilienţă şi Recuperare. Conform programului de guvernare, evident, forma finală trebuie să beneficieze şi de susţinerea preşedintelui, a Administraţiei Prezidenţiale şi vom avea o discuţie extrem de importantă privitoare la PNRR", a afirmat Orban, la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.

Administraţia Prezidenţială a anunţat că şeful statului va avea miercuri, la ora 16,00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă de lucru cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, prim-ministrul Florin Cîţu, viceprim-miniştrii Dan Barna şi Hunor Kelemen şi ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea pe tema PNRR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I-ati intrecut in hotii pe cei de la PSD ! Noi , tineretul USR trebuie sa salvam tara !
0
1
Cea mai mare dictatura ce a existat vreodata in Romania... Cu siguranta vor avea soarta celorlalti dictatori!
4
0
Trebuie sa mergeti la tatucu la Cotroceni sa va bata cu nuielusa pa popou ca nu sunteti cuminti.
5
0
Voua va sta gandul numai la achizitii fara licitatie , ordinarilor ! Ba , de ce ati exonerat oe 6 martie Bancile Straine de datoria de 600 de milioane de Euro , nemernicilor ? Jigodii galbene ce sunteti ! Ar trebui ca USR- PLUS sa va goneasca de la guvernare , hotilor !
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108