REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Orban: În această perioadă de criză economică, a existat o stabilitate a cursului de schimb leu-euro

Orban: În această perioadă de criză economică, a existat o stabilitate a cursului de schimb leu-euro

Replica API 8 septembrie 2020 | 00:00 1140

Premierul Ludovic Orban a declarat luni că în, această perioadă de criză economică, a existat o stabilitate a cursului de schimb leu - euro, iar inflaţia s-a redus.

Ludovic Orban

"Cred că în această perioadă de criză economică a existat o stabilitate a cursului de schimb leu - euro. Sigur că sunt anumite perioade din an în care există o anumită presiune asupra cursului. Aici sunt convins că Banca Naţională, care are atribuţiile de bază în acest domeniu, urmăreşte cu mare atenţie fenomenele şi, aşa cum a reuşit şi până acum, va reuşi şi în continuare să menţină o relativă stabilitate a cursului de schimb leu - euro", a spus Orban, la finalul unei reuniuni cu echipa de campanie, întrebat ce măsuri ia Guvernul în condiţiile în care luni s-a înregistrat un maxim al cursului leu - euro.

El a adăugat că inflaţia s-a redus în această perioadă.

"De la o inflaţie de de 5%, în anii anteriori, am ajuns la o inflaţie sub 3%. Şi preocuparea noastră constantă a fost pentru a asigura echilibrele macro-economice, pentru că ele constituie un fundament pentru dezvoltarea economică", a menţionat premierul, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stabilitatea se va instala, atunci si numai atunci,cand atat opozitia cat si guvernarea vor avea acelasi tel- unicul in conceptia mea- bunastarea tuturor si nu numai a unui grup restrans care continua sa se impuna- inacceptabil, neordodox, in interes personal si de haita- Hai sa spunem lucrurilor pe nume, stiu ca va este greu sa acceptati dar perioada promisiunilor, minciunilor, a aducerii mortilor la vot, a micului si berii, a cumpararii votului contra a 5 0 lei- este pe cale de disparitie. Vrem stabilitate , haideti cu totii sa punem umarul la realizarea acesteia, ne v-a fi bine tuturor i
3
2
cat o sari dolarul si euro in primavara?
4
3
daca l-ati santajat pe manole cu dosarul de turnator si nici de aur nu l-ati mai intrebat, face tot ce-i spuneti voi!!!
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108