REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Orban: În Bucureşti, dacă rata de răspândire va depăşi 3 la mia de locuitori şcolile vor trece în regim online

Orban: În Bucureşti, dacă rata de răspândire va depăşi 3 la mia de locuitori şcolile vor trece în regim online

Replica API 12 octombrie 2020 | 00:00 1056

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat că, în cazul în care la Bucureşti coeficientul infectărilor cu noul coronavirus va depăşi pragul de 3 la mia de locuitori, şcolile vor trece în regim online.

"Este reglementat în hotărârea de guvern. Dacă este depăşită rata de incidenţă de 3 la mie, cazuri cumulate pe ultimele 14 zile, şcolile vor trece în regim online, integral. De asemenea - aici trebuie făcută o evaluare foarte serioasă, ştiţi că, de regulă, am zis că scoatem focarele, cazurile care nu reflectă răspândirea în comunitate - se poate ajunge inclusiv la carantinarea anumitor zone. Sperăm să nu se ajungă aici şi am convingerea că oamenii înţeleg situaţia prin care trecem, că vor avea grijă şi că se vor păzi de infectare", a precizat premierul, la finalul unei vizite efectuate la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lumea lucida stie ca acum traversam o prioada complet haotica,tulbure,in beneficiul unora ca Orban,adica indivizi dubiosi aflati la conducerea cica democratica a Romaniei.Dumnezeu cu mila! Scarba profunda fata de tradeatorii de neam! Asa cum lumea injura ceausestii,va injura mai abitir pe c ei ce fac azi pe conducatorii,ei fiind doar niste cacati cu ochi,tradatori si incompetenti.Romanii se vor bucura la funeraliile celor ce azi conduc tara. Azi suntrem ai nimanui.Romani,fiti treji,aparati-va familiile si pamantul singuri! Un cacat de virus a aratat ca de fapt nu avem sprijin de stat.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212