REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Orban: În cazul încălcării legilor de protecţie sanitară, activitatea agentului economic ar putea fi suspendată

Orban: În cazul încălcării legilor de protecţie sanitară, activitatea agentului economic ar putea fi suspendată

Replica API 10 martie 2021 | 23:22 1368

Activitatea agentului economic care încalcă în mod sistematic măsurile de protecţie sanitară ar putea fi suspendată pe o perioadă de 15 zile, a declarat, marţi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

Ludovic Orban

"Ştim foarte bine că se duceau, îi amendau şi după ce pleca Poliţia, continua petrecerea în foarte multe cluburi. Această soluţie pe care am gândit-o, o gândesc încă din perioada în care am constatat că - nu generalizez - au fost agenţi economici care, pur şi simplu, în mod deliberat au refuzat să respecte normele de protecţie a sănătăţii în pandemie. Pentru această categorie de agenţi este această măsură prin care să existe posibilitatea, în cazul încălcării sistematice a legilor de protecţie sanitară, să se poată suspenda pe o perioadă de 15 zile activitatea agentului economic respectiv", a precizat Orban, scrie Agerpres.

El a adăugat că această măsură ar trebui luată după "două - trei abateri".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba tupeu de om coclit ai si asa activitatile la multe societati au fost inchise din cauza incopetentei voastre marioneta mai bine vati suspenda voi din fucti, e greu sa fi sluga sau catel daca asa vati nascut asa va terminati e greu sa ai demnitate si sa recunosti cand iesti fraier
0
0
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
2
0
Ai vazut mai chitaristule ca ai ajuns la mina PSD-ului ca trebuie sa le dai si lor din chiftea vroiati sa mincati singuri na belea si pala fara diploma ce-l mai tineti dati-l dracu afara ca a-ti scazut grav in sondaje
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212