REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ORBAN, în CONTROL la DSP: 'Un interlocutor mi-a spus că pot face carieră POLITICĂ'

ORBAN, în CONTROL la DSP: 'Un interlocutor mi-a spus că pot face carieră POLITICĂ'

Replica API 11 octombrie 2020 | 00:00 1728

Premierul Ludovic Orban a fost în control la DSP București, la sediul centrului de supraveghere epidemiologică. El a răspuns chiar la telefon celor care doreau să afle informații despre testele sau situația lor.

„Unii s-au interesat de rezultatul testului, alţii mi-au comunicat că încă nu le-a venit decizia DSP care este necesară ca persoană de contact pentru obţinerea concediului medical, alţii mi-au comunicat diferite situaţii. A fost o experienţă interesantă şi mă bucur că am putut să văd activitatea de la firul ierbii şi problemele cu care se confruntă personalul, medical şi personalul DSP”, a spus Orban

El a adăugat că nu le-a spus oamenilor cu care a vorbit la telefon cine este de fapt.

„Chiar un interlocutor, după ce a comunicat cu mine, mi-a zis că după cum vorbesc pot să fac o carieră politică. Dar nu m-a recunoscut, după aia şi-a dat seama”, a spus premierul. Orban a mers în control la DSP în condițiile în care în ultimele săptămâni s-a înregistrat o creștere a numărului de cazuri în Capitală, iar direcția se confruntă cu personal insuficient. Premierul a adăugat că vrea să vadă „ce măsură pot fi luate pentru a îmbunătăţi activitatea, pentru a prelua apelurile cetăţenilor şi pentru a derula toate procedurile legale în termen cât mai rapid”, notează digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ala era matol ca si tine
4
0
Halal Prim Ministru ,schimbati dracului ordinul de Ministru prin care DSP -urile pot fi conduse de paznicii sau soferii salvarilor ,contabile,ingineri sau juristi .Asta daca sunteti seriosi si cu adevarat va intereseaza sanatatea populatiei ....
5
0
Incearca sa raspunzi si la o linie erotica,Sica! Cine stie ce ,,complimente" o sa auzi acolo!
5
0
Nu cred ca era un compliment...
6
0
Mai rau ca n koreea de nord. Somerul a pus sustinatorii sa l sune la dsp si sa l perie. Ce idiot! Asta vrea sa ne faca sa credem ca un potential bolnav de covid a sunat la dsp ca sa faca conversatie cu angajatii si sa le spuna cuvinte motivationale. Ce cretin de premier pnl a pus kwj. Dar e loc de mai rau. Putea fi o gaina de la plusr. Premierul Cotcodac.
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272