REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Orban, în vizită la complexul lui Murad, din Olimp. VIDEO

Orban, în vizită la complexul lui Murad, din Olimp. VIDEO

Replica API 24 iulie 2020 | 00:04 5409

Premierul a ajuns la Complexul Panoramic-Amfiteatru-Belvedere, fiind primit de Mohammad Murad.

La intrare, lui Ludovic Orban i s-a luat temperatura, la fel și ministrului economiei, Virgil Popescu și chiar lui Murad.

„Sunt convins ca investiţia ca fi profitabilă iar repunerea pe picioare a acestor trei hoteluri va fi de bun augur“, a declarat premierul Orban.

„Era important să primim un mesaj că sunteţi alături de noi. Trebuie să asigurăm în continuare locuri de muncă. Ce n-au putut face mulţi în zeci de ani, noi am făcut în cinci luni. Avem nevoie de comunicare din partea Guvernului“, a precizat Mohammad Murad.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cate carti de munca a facut Murad anul asta? Cu cate ore pe cartea de munca? 2- 4 ore pe carte la cei care sunt cu vechime.Cati angajati au carti de munca la el? Cati au contracte? Cate hoteluri are? Cati angajati? Cate contracte? Cate ore? cati salariati la negru are? Confiscat tot si in arest.Trimis acasa.
5
0
BAI NEA MUHAMAD ACUM CITEVA ZILE. AI AFIRMAT CA NU FACI PLECACIUNI LA ORBAN IERI DUPA CUM AM VAZUT SI POZAT MAI AVEAI PUTIN SIL LINGEAI SI IN CUR SI PE MINISTRU LA FEL
6
0
Luati-i masca de la gura lui Orban. Daca nu respira aer curat o sa stea beat mereu ...
5
0
O tiganie imensa!Nu exista plaja,pina si bucatica ramasa au facut taranii un drum pe ea.In mare iti rupi picioarele,asa ca cine are bani furati si e prost,adica bucurestean,investeste in mirlania aia.Investiti ca o sa va cumpere becul apartamentele alea igrasioase!!!
7
2
Ti se face sila, orbetele topaie pentru bani acum.
6
0
Se vede kitsh-ul inca de la intrare.
19
3
sa se mute pitiponcii acolo ca au sufocat mamaia cu bashinile lor
12
1
DIICOT ul, sa verifice activitatea acestui araboi. Sau se bucura de protectia statului roman, asa cum se aude????
23
2
Vai de capul vostru ,voi traiti in alta era.Este vorba de cele mai frumoase hoteluri pe care le are litoralul romanesc in statiunea Olimp.Renumitele hoteluri Belvedere,Panoramic si Amfiteatru.Cand erau anii de glorie 1975 erau germani,polonezi,cehi,etc. cat este frunza si iarba.Cand ma distram aici tu M.P te urinai in chilotei si te stergea mata la cur cu frunza de stiulete de porumb.
20
2
Curat panaramic!
16
1
Nenea ziaristul lui peste; panoramic nu panaramic, e de fapt un alt Hotel care se cheama Panoramic , iar Amfiteatru e un akt hotel alaturi ,, !
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212