REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Orban: Inamicul nostru e PSD

Orban: Inamicul nostru e PSD

Replica API 30 octombrie 2020 | 23:32 1578

Despre o posibilă alianţă cu USR la Guvernare, premierul a declarat: „Inamicul nostru politic e PSD, care e un rău pentru România, care pune în pericol viitorul României.

Ludovic Orban

Singura şansă pentru dezvoltarea României si pentru a bate PSD, e PNL. Cu USR şi PMP am fost de aceeaşi parte a baricadei. Acum a început campania, a crescut tensiunea politică şi ne atacă pe noi de dimineaţa până seara. Cum să-l ataci pe cel cu care vrei să faci înţelegere?“, a spus Orban.

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL,PSD,USR,PMP,etc.. colcaie de securisti si progenituri de comunisti,toata clasa politica romanesca are in spate secu,ar fi bine daca ar fi nationalisti,ar tine cu poporul roman si ar fi onesti,dar nenorocirea e ca e tocmai invers.... Solutia e una complicata ,pt ca poporul roman se complace in aceasta situatie...
0
0
PNL trebuie sa inceteze cu ura asta impotriva unui partid. PNL sunt la guvernare ssi trebuie sa faca treaba pentru Romaania. Placa asta cu ,,PSD, raul romaniei'' nu mai poate sta in picioare. Am scris Romaania cu doi a, deoarece jegul asta de site ,,replica..'' nu permite sa scrii literele cu caciulite ssi nu-ti accepta comentariul pe motiv ca are caractere nepermise. Va dati seama ce incompetenti sunt la departamentul IT, daca dupa atatia ani ei n-au rezolvat aceasta problema.
1
0
Mai sa fie! Eu constat ca Orban si Guvernul au preluat toate apucaturile rele de la PSD. Ar trebui sa isi gaseasca alti inamici: pandemia, starea jalnica a invatamantului ssi a sistemului medical, saracia etc. Si prostia proprie ar fi un inamic bun cu care sa lupte!
1
0
Inamicul tau? Probabil! Al meu este Fagadau si clica neomarxista USR PLUS PNL. Dar Ciolacu si prietenii sai securisti Grindeanu si Tudose se fac ca nu pricep.
1
0
Inamicul vostru este prostia
0
0
ORBANE cred ca in fisa postului nu ai atributii sa participi la investirea primarilor si presedintilor de C.J. Nu este vorba ca nu poti sa te duci, poti dar in particular pe banii tai fara sa implici cheltuieli suportate de guvern, gen masini in coloana oficiala ,sepepisti . Nu de alta dar faceai galagie cand Oprea se deplasa cu coloana oficiala spunand ca nu avea in atributiuni evenimentul la care se deplasa.
2
0
aruncatul pisici a dus tara intr o situatie grava, asa a fost asa va fi cat va tine politica cu zeci de partide, grupuri si grupulete majoritatea incompetente puse pe asigurarea unui trai fara munca, cu banii celor care muncesc!
3
0
psedistii sant tot cetateni ai tarii nu sant dusmani ca va luptati pt ciolan e alceva puneti va pe treaba si faceti ceva pt tara ca si la psd sant destui oameni capabili si destepti nu stiu cati din pnl sant aveti si voi destui machidoni care vor ceva de castigat ca nu cred ca ii intereseaza sa faca ceva pt tara
8
2
Idiotilor ne-am saturat de voi si vrajelile voastre cu PSD, faceti ceva ca ne prostit ne-am prostit de mult, voi va dati seama ca sunteti de 1 an la gurenare si nu ati facu absolut nimic, in afara de furat bani din masti si dezinfectanti. Zdrenta de prim ministru ce esti !
6
2
Are dreptate, incopetenta lor se datoreaza tot psd ului
5
4
Sa le furi salamul la pesede
5
2
ati prostit destui cu vrajeala asta, oamanii vor sa traisca mai bine nu neaparat sa dispara psd dar se pare ca dorinta lor s-a indeplinit totusi pe vremea psd-ului asa ca pregatiti tunurile financiare pentru ultimii 4 ani dupa care roiu langa pntcd!!! bine, sobolanii vor migra din nou la alte partde!!! din pacate romanii se trezesc mai greu la realitate!!
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367