REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Orban, la 29 de ani de la Revoluție: 'Dragnea și Tăriceanu nu sunt altceva decât doi strigoi ai regimului defunct, care încă ne mai bântuie'

Orban, la 29 de ani de la Revoluție: 'Dragnea și Tăriceanu nu sunt altceva decât doi strigoi ai regimului defunct, care încă ne mai bântuie'

Replica API 22 decembrie 2018 | 03:19 314

Ludovic Orban critică faptul că Parlamentul nu a organizat o ședință festivă pentru aniversarea Revoluției, lansând un nou atac la adresa șefilor Parlamentului, pe care ii numește "strigoi ai regimului defunct".

"Pentru prima oara in ultimii 29 de ani, Parlamentul, condus astazi de Dragnea si Tariceanu, NU a organizat o sedinta festiva pentru aniversarea Revolutiei din decembrie, calcand in picioare memoria eroilor care si-au dat viata pentru libertate si democratie si a celorlalti romani care au avut curajul sa infrunte fortele de represiune ale regimului comunist. Dragnea si Tariceanu isi dau arama pe fata. Nu sunt altceva decat doi strigoi ai regimului defunct, care, din pacate, inca ne mai bantuie, incercand sa bage din nou frica in noi", a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acsti parnaiasi tot la mititica o sa ajunga chestiune de timp . cat despre respectul pt eroi ,talente oameni de seama ai tarii vedeti meleteanul cu revolutionarii du-te in ma-ta de jegos .asta este in capul lor a bolsevicilor .
4
2
a murit cenaclul flacara , incearca la i-umor , faci echipa buna cu bendeac !.....si sa va cante tudor chirila !
4
6
Orban si colega lui Turcanca,chiar sunt de speriat. Inteleg sa fie niste unii mai de soi care sa critice pe oricine,chiar si pe betivii de pe strada,nu tocmai Orban sau acolitii lui.
4
7
Orban e al treilea strigoi. Corupt achitat de justitia romana.
5
6
IAR TU ESTI ULTIMUL PAPITZOI BOZGORESC CE A FACUT PRAF PNDL JIGODIE BETIVA SI NEEDUCATA MARS IN CAMPIA PANONIEIBOZGORE
5
6
Astia din foto sunt ultima speranta a principesilor margareta,duda si cumnatele regale sa nu munceasca dar sa toace banii tarii.Strigoii vor sa le dea bani mostenitorilor balbaitului nerealizand ca pe acelasi principiu ar putea sa ceara si EBA lui basescu bani de la stat.
3
3
Mai lasa-ne frate cu idioteniile tale
10
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212