REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Orban, la congresul Forţa Dreptei: România nu poate fi lăsată pe mâna lui Ciolacu și Ciucă

Orban, la congresul Forţa Dreptei: România nu poate fi lăsată pe mâna lui Ciolacu și Ciucă

A.F. 20 aprilie 2024 | 13:36 780

Forţa Dreptei organizează, sâmbătă, primul congres în care au loc alegerile pentru conducerea naţională a formaţiunii.

Orban, la congresul Forta Dreptei: Romania nu poate fi lasata pe mana lui Ciolacu si CiucaLudovic Orban

Lucrările au fost deschise de preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban.

La reuniune participă delegaţi, lideri ai Alianţei Dreptei Unite, Dan Barna (USR) şi Eugen Tomac (PMP), precum şi primarul general al Capitalei Nicuşor Dan, scrie Agerpres.

Liderul Forța Dreptei, fostul premier liberal Ludovic Orban, a lansat sâmbătă, de pe scena congresului formațiunii, o serie de critici la adresa activității judecătorilor Curții Constituționale și a Avocatului Poporului, printre alții.

„Am făcut zeci de sesizări la CCR împotriva legilor strâmbe trecute pe repede-înainte, cu degetul sus, fără discernământ, prin Parlament, de o majoritate care pare tot mai nesimțitoare față de nevoile oamenilor. Din păcate, azi în România, trebuie să spunem clar și limpede, Curtea Constituțională nu este Curtea Constituțională, ci este curtea de sclavi ai PSD și PNL care nu mai ține cont de Constituție și de interesul general, ci pur și simplu dă decizii numai pentru a satisface pe cei aflați azi la putere”, a declarat Ludovic Orban.

"Ne-am născut în data de 16 martie, ziua în care, practic, Forţa Dreptei a primit certificatul de naştere. Sigur că fiecare dintre noi ne-am născut de 40, de 30, de 50 de ani, unii de peste 60 de ani şi ne-am născut toţii liberali. Şi chiar dacă Forţa Dreptei nu cuprinde sintagma liberal, toată lumea ştie că adevăraţii liberali sunt în Forţa Dreptei. Ne-am născut dintr-o necesitate politică, pentru că, din păcate, cetăţenii români de orientare liberală au rămas orfani de reprezentare politică în momentul în care Iohannis şi hunta militară care a ocupat PNL au decis să readucă PSD la putere, să transforme PNL în sluga josnică a socialiştilor, a bolşevicilor şi au lăsat practic fără reprezentare pe toţi oamenii care au crezut în angajamentul nostru: Votaţi PNL, scăpaţi de PSD", a afirmat Orban.

Video:

„Marea majoritate a instituțiilor statului sunt ocupate de politruci care parcă sunt extrași din perioada stalinistă, anii '50, gen Toni Greblă, gen Florin Iordache care conduce Consiliul Legislativ. Renate Weber, Avocatul Poporului, pentru promisiunea că va mai primi un mandat a făcut ceva pe Constituției, pe lege și pe atribuțiile Avocatului Poporului și a refuzat să atace la CCR ordonanța de comasare a alegerilor”, a mai declarat liderul Forța Dreptei.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NOI...ROMANII CU...ORBAN IN FRUNTE...VOM AVEA VICTORII MULTE...ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU...TOATE CELE BUNE TUTUROR ROMANILOR..
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272