REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Orban, la Consiliul Naţional al PNL: Nu mă las judecat de actuala majoritate din Parlament. Indiferent ce se va întâmpla, să câştigăm alegerile

Orban, la Consiliul Naţional al PNL: Nu mă las judecat de actuala majoritate din Parlament. Indiferent ce se va întâmpla, să câştigăm alegerile

Replica API 3 februarie 2020 | 00:00 377

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, le-a transmis duminică liberalilor că urmează o perioadă tulbure, însă a subliniat că nu se lasă judecat de actuala majoritate din Parlament şi că doreşte câştigarea alegerilor viitoare.

"Intrăm într-o perioadă tulbure. Haideţi să fim cinstiţi, cu 21% în Parlamentul României şi cu o susţinere eterogenă care este asigurată de mai multe grupuri politice cărora celor mai mulţi le mulţumesc pentru sprijinul pe care ni l-au dat, dar în multe situaţii gândesc altfel ca noi, sunt încă prizonierii unor alte concepte de dezvoltare a României. Cu 22% este foarte greu să guvernezi România", a spus Orban, la Consiliul Naţional al PNL.

El a amintit de guvernarea liberală din 1876 - 1888 sub Ion I.C. Brătianu şi le-a transmis liberalilor că trebuie să câştige viitoarele alegeri.

"Nu ştiu ce se va întâmpla în Parlament, dar vă spun clar: nu mă las judecat de actuala majoritate din Parlament care nu are nicio legătură cu interesele României. Nu mi-e teamă de ei şi, indiferent ce se va întâmpla în următoarea perioadă, noi avem un singur lucru de făcut: să răspundem aşteptărilor românilor, să ne ducem pentru fiecare român, să le arătăm visul nostru, credinţa noastră şi puterea de a realiza, să reuşim în toate alegerile care vor urma indiferent că sunt alegeri într-un tur, în două tururi, alegeri directe, indirecte, că vor fi parlamentare la termen sau anticipate - să câştigăm alegerile", a menţionat Orban, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu unde te crezi asta cu pensiile speciale numai asta e problema tarii dar uitate la Citu la ministra munci la isarescu care e bara bara cu hoti cu Popoviciu cu Comanescu cu Udrea care a devalizat tara de nu mai sunt bani de pensii si alocati lumea nu uita si nici nui proasta vedem la vot iarasi
5
0
Actualul Pnl nu reprezinta valorile democaratice ale unui PARTID ADEVARAT LIBERAL
4
0
Noi cetatenii cinstiti ai acestei tari, va cerem insistent sa anulati toate pensiile si indemnizatiile speciale. Faceti acest lucru daca vreti sa fin de partea dvs.
2
2
Cum aratati veti castiga orice alegeri doar cu serviciile. Deja va aranjati sondajele. Dar poporul merita asa ca asa vine la vot. Faceti ce ii trebuie. Si PSD va merita pe voi la putere poate scapam de mincinosii si incompetentii de pesedei care habar n-au ce e cu populatia. Dar timpul trece si in Romania nu realizam nimic noi oamenii de rand care tot va votam cand pe unii cand pe altii. Am vazut deja si la PNL si la PSD politicieni noi tineri care se prezinta chiar mai rau si mai rai ca voi. Nu e un viitor bun.
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212