REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Orban: La ora actuală, nu intenţionăm să luăm alte măsuri restrictive; aplicăm legislaţia

Orban: La ora actuală, nu intenţionăm să luăm alte măsuri restrictive; aplicăm legislaţia

Replica API 28 octombrie 2020 | 00:00 1216

Guvernul nu intenţionează, la ora actuală, să ia alte măsuri restrictive în contextul pandemiei de COVID-19, ci să aplice legislaţia, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, scrie Agerpres.

Acesta a fost întrebat despre declaraţiile făcute de vicepremierul Raluca Turcan, luni, la un post tv, ocazie cu care aceasta ar fi vorbit despre noi măsuri restrictive pe care ar urma să le ia Guvernul în privinţa mall-urilor.

"Nu cunosc aceste declaraţii, noi luăm decizii, când avem de anunţat decizii le anunţăm public. Poate s-a referit la cinematografele din malluri sau restaurantele din malluri care sunt afectate de restricţiile care sunt impuse când se depăşeşte indicele de 3 la mie, nu cunosc exact conţinutul declaraţiei. La ora actuală, nu intenţionăm să luăm alte măsuri restrictive, ci intenţionăm să aplicăm legislaţia, hotărârea de guvern privind starea de alertă, ordinele comune. Practic, să implementăm măsurile dispuse pentru depăşirea fiecărui prag stabilit", a spus Ludovic Orban, la Paris.

Premierul a menţionat ca în finalul vizitei pe care o desfăşoară la Paris are stabilită, marţi seară, şi o întâlnire cu membri ai comunităţii de români din Franţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Guvernul are tot sprijinul din partea unei majoritati de votanti dilii,care metrg pe zicerile lui Goebbels cu ciuma rosie si alte alea si sunt de acord cu dictatura de tip nou,un hibrid fascisto-stalinist care se simte deja. Nu mai avem democratie adevarata insa prostimea e multa si nu se apara,ba chiar aplauda gravele derapaje ale nemernicilor . Nu-i nimic,au mai fost si alte tari prabusite,e randul nostru sa ne-o facem asa,fara dusmani externi,de bunavoie.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614