REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Orban: 'Mă voi referi mai puțin la Cîțu și mai mult la ce vreau să fac pentru PNL'

Orban: 'Mă voi referi mai puțin la Cîțu și mai mult la ce vreau să fac pentru PNL'

Replica API 23 august 2021 | 22:42 723

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat duminică, la Bihor, că în campania internă pentru viitorul lider al partidului, cursă în care îl are contracandidat pe premierul Florin Cîțu, va avea „mesaje pozitive, constructive, echilibrate”, după ce a afirmat că pe Cîțu nu-l ajută cu nimic faptul că îl critică și îl atacă.

Ludovic Orban

„Am susținut astăzi, în fața colegilor mei, că îmi doresc ca odată cu debutul acestei campanii interne pentru președinția PNL să înceapă și recredibilizarea Partidului Național Liberal. De aceea, în această campanie internă voi avea mesaje pozitive, constructive, echilibrate, care au darul de a arăta românilor că suntem serioși și preocupați să asigurăm o guvernare performantă. Trebuie să demonstrăm românilor că prioritatea noastră este punerea în practică a programului de guvernare și a angajamentelor luate față de cetățenii români.

Îmi doresc să înceteze atacurile reciproce în această campanie. Ceea ce trebuie să dovedești pentru a dobândi calitatea de președinte al Partidului Național Liberal este măsura în care ești muncitor, ai viziune, obiective, că ai capacitatea de inspira ca lider și că știi să pui în practică un management serios pentru partid. De aceea, în campanie mă voi referi mai puțin la contracandidatul meu și mai mult la ceea ce vreau să fac pentru Partidul Național Liberal“, a transmis Orban, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108