REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Orban, mesaj pentru liderul PSD: ‘Nu îmi este frică de dvs., domnule Dragnea’

Orban, mesaj pentru liderul PSD: ‘Nu îmi este frică de dvs., domnule Dragnea’

Replica API 19 mai 2018 | 00:00 203

Ludovic Orban

Președintele PNL îi răspunde lui Liviu Dragnea, care a transmis un mesaj prin care anunță că oricine se va alătura demersului pornit de Ludovic Orban va răspunde în fața legii. Orban a precizat că această amenințare nu este una atipică pentru liderul PSD. "Faptul că mă ameninţă pe mine nu va avea niciun efect. Nu mi-e frică de dumneavoastră, domnule Dragnea, dumneavoastră sunteţi obişnuit să conduceţi abuziv, prin ameninţare, prin intimidare, dar nu v-aţi găsit subiectul. Nu mi-e frică de dumneavoastră. Lucrul cel mai grav în schimb este că domnul Dragnea ameninţă şi citez", a spus Orban.

De asemenea, acesta a precizat că președintele PSD este "complet ieșit din minți", iar faptul că în urmă cu puțin timp Liviu Dragnea a spus că textul plângerii depuse de către liderul PNL împotriva premierului Viorica Dăncila a fost redactat la Cotroceni, liberalul a răspuns că este "o minciună gogonată".

Orban a explicat că sesizarea se referă la pregătirea, adoptarea şi transmiterea către opinia publică a Memorandumului privind mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

“Sesizarea se referă la toate circumstanţele legate de pregătirea, adoptarea, transmiterea către opinia publică a memorandumului privitor la mutarea ambasadei. Am fost, sunt şi voi fi un susţinător al Parteneriatului Strategic cu SUA, întotdeauna am acţionat şi am pledat pentru relaţii de prietenie cu statul Israel, am fost, sunt şi voi fi un susţinător al statutului României de membru al Uniunii Europene, dar al unui statut de partener loial, responsabil, partener de încredere la nivelul Uniunii Europene care acţionează în conformitate cu tratatele şi în conformitate cu deciziile organismelor Uniunii Europene.

Aceste posibile infracţiuni care s-ar fi putut comite prin faptele lor sunt: transmiterea de informaţii cu caracter secret, care nu sunt destinate publicităţii, infracţiune prevăzută în Codul Penal, avem o infracţiune prevăzută în legea răspunderii ministeriale şi anume faptul că doamna Dăncilă a nu a informat preşedintele.

Refuzul de a pune la dispoziţia preşedintelui informaţii, mai ales atunci când este vorba de luarea unor decizii care pot să afecteze interesele de stat constituie infracţiune. De asemenea, călcarea în picioare a Constituţiei prin scoaterea completă a preşedintelui din tot spaţiul procedural legat de memorandum poate să îmbrace forma unei infracţiuni care este infracţiunea definită de uzurpare de funcţie”, a menţionat liderul PNL.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ai fost, nu esti si nu o sa fii niciodata mai mult decat o sluga, asadar nu ai cum sa conduci ROMANIA!
3
0
Cu orban, PNL-ul se scufunda incet dar sigur. Pacat, romani au avut incredere in EI, nu in el.
5
0
Sunteti niste hateri. Eu sunt sef de sef, voi sunteti invidiosi. Mai lustruiesc pantofii lu' Klaus din cand in cand, dar asta departe de ochii presei. Am fost si ministru al transporturilor si nu am facut absolut nimic. Stai sa-mi iau chitara: Zdringhi, zdringhi. Zdringhi, zdringhi.
4
0
Sunt o mare jigodie eu impreuna cu cel care ma conduce si care se numeste Adolf Hitler Iohannis.Moarte usoara ne dorim un bozgor si un nazist.
5
3
A dat gata o sticla de whisky din ala fin si si-a facut curaj. E neinfricat menestrelul. Duce PNL-ul in groapa cu viteza luminii. PNL-ul de azi nu are nici o legatura cu partidul istoric. Daca ar trai Bratianu, l-ar fi scuipat pe betivul asta fix intre felinare.
3
5
Vai de capul pnl -cu asa lider !dar nici psd nu-i departe!
4
3
ATAT DE PROST ESTE CA NU-SI DA SEAMA CA A FACUT UN MARE FAFOR PSD ULUI SI DUCE PARTIDUL DE RAPA .....DUTE IN UNGARIA TA OAGARE SI LE CANTA LA MANDOLINA
3
4
PSD nu are opozitie. Opozitie inseamna macar un partid care sa vina cu alternative mai bune,cu un istoric recent bun,ori astia de la diluatul PNL in zeama PDL nu fac decat sa dea din clanta,adica ce pot face boschetarii prin carciumi insa o fac pe bani grei. De ce sa votezi niste indivizi de soiul asta? Orban si alte aratari de acolo duc cu insistenta PNL-ul la gunoi.
3
4
pana prin 40-40 asa ca...mai usurel cu pianu pe scari.viseaza sobolanul rosu sa''organizeze viata romanilor pe termen lung''ca si asa"mi-am sacrificat 20 de ani in slujba societatii''si noi ne luam de om ca a adunat si el ''din munca cinstita''vreo 3-400 de milioane de euro,dolari,lei el stie mai bine.la asa opozitie,asa guvernare,cu putintel noroc vedem militianul si presedinte.la cati idioti au drept de vot,orice e posibil.
3
4
cu asa politicieni in opozitie, PSD ul o sa ramana la putere pana in anul 30 30!
5
4
Orban Orbu
4
3
Imi ingadui o profetie: Orban nu prinde alegerile prezidentiale in functia de presedinte al PNL!
11
4
Asta esti si cu chlotii uzi!
15
7
A inceput campania electorala ! Gogomarlele politice au iesit la gard si se scuipa si se injura ... Ce prapad teribil au facut in atatia ani de belit tara ! Noi n-am uitat ...
12
3
esti o rusine ptr PNL mai bine ti-ai da demisia Tu si KWI ce va mai razboiti cu o femeie, rusine sa va fie !
15
14
Vine o vreme ,cand trebuie sa te retragi...La dvs ,domnule Orban a venit mai devreme .Ati sustinut la Constanta timp de 15 ani o echipa putreda dragomir,bourceanu,matei,baiazid,care au adus pnl ul in halulin care arata azi.
12
6
Ravagiile de orban.
7
8
Ptr ca am fost achitat de mafia din dna acum trebuie sa le fac un serviciu.
19
8
tu cu dragnea,sunteti intelesi si faceti doar circ ieftiinnn pentru cine stie ce scop??prea ai devenit tu curajos asaaaa brusscc.
7
10
Dar de cat esti de prost si zelos, iti este?
15
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218