REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Orban: Nenorociții care-și bat joc de București, haidamacii lui Firea și Pandele, nu-i permit să facă o declarație

Orban: Nenorociții care-și bat joc de București, haidamacii lui Firea și Pandele, nu-i permit să facă o declarație

Replica API 20 iunie 2020 | 00:00 1423

Ludovic Orban sare în apărarea lui Nicușor Dan după scandalurile provocate de PSD în timpul a două conferințe de presă organizate de candidatul PNL-USR în spațiul public.

​„Nu e un scandal. Deci niște nesimțiți care-și bat joc de București de patru ani au ajuns să considere Bucureștiul moșia lor. Trotuarul, drumul, parcurile, grădinile reprezintă spațiul public și aparțin fiecărui bucureștean. Orice om vrea să se plimbe, să facă o declarație are acest drept. Nenorociții care-și bat joc de București, toți haidamacii lui Firea și Pandele nu-i permit candidatului nostru la primărie nici măcar să facă o declarație în spațiul public”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că a fost „un comportament golănesc” care îi descalifică și le-a solicitat public social-democraților din Capitală să nu se mai poarte în acest fel.

Joi, în timp ce candidatul susținut de PNL și USR, Nicușor Dan, a început să vorbească la o conferință ținută pe spațiul public, șoferii camioanelor firmei de salubritate din Sectorul 5, inscripționate cu inițialele primarului Daniel Florea, au început să claxoneze, potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Coco, nu confunda parlamentul cu strada. Cine plateste orele de asa zisa munca efectuata de soferi si polita locala? Taxa si impozite locale.
1
2
cum este orban cu haidamaci din usr care faceau circ in parlament in ani din urma acuma nu va convine.
3
0
Tupeistilor astia de la USR merita sa li se plateasca cu aceiasi moneda!!!
3
0
Astia sunt PSDisti,cand nu pot sa raspunda unor intrebari pertinente si punctuale fac scandal,fac tot ce pot sa nu lase si partea opusa sa vorbeasca,asta stie PSDeu sa faca un circ penibil de tot plansul.
0
3
Probabil ca bucurestenilor le este dor de primari de genul lui Basescu,sau ala cu pacanelele,nu mai stiu cum dracu' il cheama,ala cu nevasta blonda . Treaba bucurestenilor daca vor un primar hastagist sau unul fost turnator la securitate,nu noi cei din Constanta votam acolo. Noi avem alte gramezi de ,,destepti'' de unde sa alegem pe cel mai putin dus cu pluta,atatia cati om merge la vot .
6
2
Toate partidele sunteti o apa si un pamant!Adevaratii hoti si talhari sunt politicienii.
10
2
Rusine! Ce hal de a face politica! Singura solutie este aceea de a organiza conferinte in curtea unui spatiu privat, la o distanta de siguranta fata de strada.
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212