REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Orban: Nu luăm în calcul un scenariu prin care să nu ajungem la anticipate

Orban: Nu luăm în calcul un scenariu prin care să nu ajungem la anticipate

Replica API 11 februarie 2020 | 00:00 408

Ludovic Orban

PNL nu ia în calcul un scenariu prin care să nu se ajungă la alegeri anticipate, a declarat, luni, preşedintele partidului, prim-ministrul desemnat Ludovic Orban, care a precizat că vor fi continuate discuţiile cu formaţiunile parlamentare pentru a se ajunge la o înţelegere privind susţinerea acestui demers.

"Vom continua discuţiile cu formaţiunile politice parlamentare pentru a ajunge la o înţelegere de susţinere a anticipatelor. (...) Vom întreprinde toate demersurile necesare pentru a ajunge la alegeri anticipate. Vom continua discuţiile, negocierile şi poate vom reuşi să-i convingem (pe cei de la PMP - n.r.) să susţină alegerile anticipate", a afirmat Orban, care a adăugat că PNL nu ia în calcul un scenariu prin care să nu se ajungă la anticipate.

El a arătat că liberalii se gândesc la soluţii pentru contracararea unui posibil boicot din partea PSD privind alegerile anticipate.

"Strategia de tergiversare pe care se pare că vor să o pună în practică (PSD - n.r.) îi va umple de ridicol, îi va face şi mai penibili şi mai antipatizaţi de populaţia României şi, mai devreme sau mai târziu, vor trebui să înţeleagă că nu pot să boicoteze procedurile care să ducă la alegeri anticipate. Ne gândim şi la soluţii pentru a contracara un boicot făţiş din partea parlamentarilor PSD. (...) Dacă vor să se sinucidă politic, pot să continue pe linia acestor demersuri complet neserioase şi ridicole de a căuta tergiversarea cu orice preţ a unor proceduri care sunt extrem de importante pentru România", a spus Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, liberalii vor realiza toate demersurile pentru a se ajunge la anticipate.

"Altfel, cei care îşi imaginează că pot să-şi salveze scaunul şi pensia specială şi leafa nemeritată până la finalul mandatului chiulind de la lucrările Parlamentului, boicotând deciziile constituţionale şi regulamentare îşi fac calculul greşit. Oprobiul public va fi uriaş şi va sancţiona grav orice formaţiune politică ce va încerca să torpileze proiectul de declanşare a alegerilor anticipate", a susţinut premierul desemnat.

El a arătat că există discuţii particulare cu social-democraţi pe marginea alegerilor anticipate.

"Nu am purtat, nu intenţionez şi nu voi purta nicio discuţie cu liderii PSD privitoare la această procedură. (...) Se pare că la ora actuală social-democraţi fug ca dracul de tămâie de alegeri anticipate", a afirmat Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu inteleg ca aceasta persoana nu a lucrat in viata lui,nu a condus nici macar 3 oi ca sa poata avea o experienta manageriala si profesionala asa ca ce sa-i ceri!!Eu votez calitatea si priceperea omului nu partidul!!!Vai de pierderile economico-financiare din acest an!!Platesc fraierii !!
1
0
Mai repede la anticipate.
0
0
Nici eu nu iau in calcul nico varianta in care tu Orban nu sugi pula lui Iohannis. Partea proasta e ca iti place sa o faci si dai si cur dupa.
1
0
Romania trebuie bagata in cartea recorusilor. Are primul presedinte dovedit ca a sutit case si primul somer care ajunge premier
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272