REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Orban: Nu Start Up Nation pentru pomanageala pe care a gândit-o PSD; îl putem lansa în domeniul IT sau cercetării

Orban: Nu Start Up Nation pentru pomanageala pe care a gândit-o PSD; îl putem lansa în domeniul IT sau cercetării

Replica API 3 februarie 2020 | 00:00 407

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a susţinut că Start Up Nation ar trebui lansat în domenii precum IT şi cercetare, care pot duce la dezvoltarea economiei româneşti.

"Nu Start Up Nation pentru pomanageala pe care a gândit-o PSD. Putem lansa Start Up Nation acolo unde există surse de creativitate, unde există oameni care au capacitatea să facă performanţă, Start Up Nation în domeniul IT, cercetării, studenţilor şi toate domeniile care pot să ne aducă cu adevărat ridicarea economiei româneşti", a spus Orban, duminică, la Consiliul Naţional al PNL.

În opinia sa, România ar trebui să se împrumute pentru proiecte de dezvoltare, nu pentru subvenţii, ajutoare sociale şi salarii.

"Nici trei luni nu avem la guvernare şi în timpul acesta s-a schimbat radical poziţia UE faţă de România, a mediului de afaceri din România, a potenţialilor investitori care vor să investească în România, sistemului financiar şi lucrurile acestea se văd cum reuşeşte Florin Cîţu şi Ministerul Finanţelor să ia credite la dobânzi mult mai performante, care îndatorează mai puţin statul român. Nu noi suntem vinovaţi că am ajuns în situaţia să luăm credite. Eu mi-aş dori să luăm credite numai ca să susţinem investiţii, ca să asigurăm cofinanţări pentru proiecte finanţate de la UE. Eu mi-aş dori să luăm credite numai pentru proiecte de dezvoltare economică a României, nu să plătim subvenţii, ajutoare sociale şi salarii umflate cu pompa, care sunt plătite unor oameni care nu merită", a spus premierul Ludovic Orban.

El a arătat că lucrează împreună cu miniştrii 14 - 16 ore pe zi pentru a găsi soluţii pentru "nenorocirile lăsate". Premierul a promis şi "curăţarea administraţiei".

"De şapte ani de zile administraţia, din păcate, în special locurile manageriale, au fost populate cu oameni care nu vor să asculte de miniştri, care aleg calea cea mai uşoară, adică să nu facă nimic, care încearcă să împacheteze orice decident politic spunându-le că nu se poate şi inventând tot felul de pretexte ca să împiedice punerea în practică a programelor. Vom curăţa administraţia", a avertizat Orban, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cata minciuna si dezinformare la sica mandolina !!!..CAND PROGRAML START UP NATION ERA DESTINAT I.M.M. DIN ROMANIA ..40 DE MII DE EURO ..NERAMBURSANILII PENTRU ROMANUL CARE VROIA SA SI FACA L FIRMA !!!!..DEJA START UP NATION A CREAT PESTE 20.000 DE LOCURI DE MUNCA..LOCURI PE CARE GUVERNAREA PDL PNL LE NUMESTE....POMANA...GIALA !!!!..INCREDIBIL..INCREDIBIL..ASTA ESTE LIBERAL ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212