REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Orban: Pensiile au fost majorate la nivelul maxim pe care ni-l permite situaţia ţării

Orban: Pensiile au fost majorate la nivelul maxim pe care ni-l permite situaţia ţării

Replica API 2 octombrie 2020 | 00:45 1420

Pensiile au fost majorate la nivelul maxim pe care îl permit situaţia ţării şi încercările extrem de dificile prin care trecem, a arătat premierul Ludovic Orban, în mesajul transmis joi de Ziua internaţională a vârstnicilor.

Ludovic Orban

"Un gând bun şi recunoştinţă transmit astăzi părinţilor şi bunicilor noştri, cu prilejul Zilei internaţionale a persoanelor vârstnice. Celor care au construit cu mari eforturi societatea de astăzi, comunităţi şi familii, le datorăm o viaţă liniştită şi demnă. În egală măsură, le datorăm adevărul, ca elementară formă de respect. Sunt convins că cei mai mulţi dintre ei, echilibraţi şi înţelepţi cum îi ştim, înţeleg că pensiile au fost majorate la nivelul maxim pe care ni-l permit situaţia ţării şi încercările extrem de dificile prin care trecem. Şi au cea mai profundă înţelegere a faptului că promisiunile se fac uşor, cuvântul se respectă greu", a declarat Ludovic Orban, în mesajul său, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, "criza sanitară pe care o traversăm ne arată şi faptul că trebuie să-i protejăm pe cei care toată viaţa au avut grijă de noi".

"Fie că respectăm regulile de protecţie sau îi ajutăm să se programeze online, le facem cumpărături sau le dăm un simplu telefon, este important ca persoanele în vârstă să nu se simtă singure. Le doresc tuturor sănătate, linişte şi putere!", şi-a încheiat Orban mesajul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati marit pensiile peste posibilitatile economice ale Romaniei mai Orbane,este adevarat nu doar voi ci si PSDisti astia sunt chiar si mai vinovati decat voi PNListi,la pensiile alea de peste 5000 de lei ma refer.
4
1
Se roaga tot poporul de tine: anuleaza odata pensiile speciale.
3
1
Tara dupa taierile de salariu si pensii facute de dl.Boc.
2
2
Cu unul ca tine in functia pe care o ai,nu ne asteptam la mai mult.Du-te dracului!
3
1
Sa iti dau muie cu handel sa ma sugi la brebenel impreuna cu klasugel sa ma sugi la pula nitel sa iti dau muie cu handel tie si lui klasugel cel mare tembel si asa si mai departe sa va dau muie pana in marte
2
2
Pai ba baiatule tu nu ai dreptul sa ceri ceva dupa alegeri. Dreptul tau de sclav e doar sa votezi. Nu asa spune mass media? e dreptul tau. Ai votat? Ciocu mic. Votul nu trebuie sa fie un drept ci o alegere. Eu am ales sa nu merg la vot
2
2
Anulati pensiile speciale si nesimtite. Nu mai asteptati. Faceti dreptate. Alegatorii va cer acest lucru.
6
1
Gurul tau zis si plavanul de la cotroceni a promulgat legea cu marirea de 40 % si acum tu muistul de serviciu spui ca nu are Catu putu bani. Sa va dea muie toti pensionarii din tara asta la toti pnl istii imputiti
6
2
Dar sunt bani pentru multinationale, 40 milioane pt televiziuni si 2 la suta din pib pentru vechiturile us army
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272