REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Orban: Personalul operativ din serviciile de ambulanţă merită tot respectul nostru

Orban: Personalul operativ din serviciile de ambulanţă merită tot respectul nostru

Replica API 29 iulie 2020 | 00:00 881

Personalul operativ din serviciile de ambulanţă merită tot respectul, întrucât au luptat ca 'nişte adevăraţi eroi pentru viaţa fiecărui om' în contextul pandemiei de COVID-19, subliniază, marţi, prim-ministrul Ludovic Orban într-un mesaj adresat cu ocazia Zilei Naţionale a Ambulanţei din România.

Ludovic Orban

"Ziua Naţională a Ambulanţei din România o marcăm anul acesta într-o perioadă de maximă urgenţă sanitară, în care lupta pentru sănătatea sau chiar viaţa oamenilor devine mai mult ca oricând o adevărată luptă contra cronometru. Mereu la datorie, gata să acţioneze cu promptitudine şi profesionalism atunci când sunt solicitaţi să ofere ajutor oamenilor aflaţi în suferinţă, întregul personal operativ din serviciile de ambulanţă contribuie zi de zi la salvarea multor vieţi. De câteva luni, de când au apărut şi în România cazuri de infectare cu noul coronavirus, activitatea serviciilor de ambulanţă a devenit şi mai intensă, având în vedere numărul mare de infectări. Au luptat, ca nişte adevăraţi eroi, pentru viaţa fiecărui om pentru care au fost solicitaţi să intervină. Au fost expuşi riscului de infectare, dar şi-au făcut datoria cu dăruire şi profesionalism. Personalul operativ din serviciile de ambulanţă merită tot respectul nostru. Totodată, ne îndreptăm gândul şi ne exprimăm regretul pentru cei care au fost răpuşi de virusul necruţător", afirmă Ludovic Orban în mesaj, scrie Agerpres.

Premierul le-a transmis angajaţilor din serviciile de ambulanţă mulţumiri, în numele întregii echipe guvernamentale, pentru activitatea depusă.

"Vă asigur de întreaga noastră preţuire pentru ceea ce faceţi pentru români", conchide Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212