REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Orban: Prin votul lor, ungurii au cerut oprirea imigraţiei în Europa

Orban: Prin votul lor, ungurii au cerut oprirea imigraţiei în Europa

Replica API 28 mai 2019 | 00:00 401

Viktor Orban

Premierul Ungariei, Viktor Orban, reflectând la victoria partidului său Fidesz în alegerile pentru Parlamentul European, a afirmat că ungurii au încredinţat alianţei de guvernământ trei obiective: oprirea imigraţiei în întreaga Europă, protejarea unei Europe a naţiunilor şi protejarea culturii creştine în Europa, relatează MTI.

Orban a apreciat că a devenit clar faptul că ungurii cred că schimbarea este necesară la Bruxelles.

Liderii care reprezintă interesele europenilor şi care respectă naţiunile Europei sunt necesari, a spus el. De asemenea, liderii ''care sunt mândri de cultura noastră creştină de două mii de ani'' sunt la mare căutare, a adăugat Orban.

El a spus că interesele Ungariei vor fi întotdeauna puse pe primul loc la Bruxelles şi că va fi căutată cooperarea cu cei care doresc să oprească imigraţia în Europa.

Partidul suveranist Fidesz al premierului ungar Viktor Orban este creditat cu o victorie zdrobitoare la alegerile europene, cu 52,3% din sufragii, devansând cu peste 35 de puncte procentuale opoziţia de centru-stânga, conform unei numărători realizate în aproape toate secţiile de vot şi publicată duminică de presa pro-guvernamentală, notează AFP. Fidesz va obţine astfel 13 din cele 21 alocate Ungariei.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spre deosebire de unul de pe la noi ce poarta tot numele Orban,acest maghiar chiar tine cu poporul lui. Nu este chiar ce ar fi droit ungurii sa aiba in locul lui,insa se vede ca si cu stangacie,totusi nu lupta impotriva Ungariei,cum fac politicienii nostri impotriva propriei tari,pentru interese individuale.MIascarea impotriva islamizarii Europei sustinuta de Ungaria este un exemplu de luciditate ,de intelegere a istoriei si a prezentului extraordinar de periculos pentru Europa .Degeaba eroi,degeaba evolutie,stiinta,daca lasam sa fim invadati de cei ce se opun evolutiei,in numele,, tolerantei'
2
0
Si noi suntem de acord cu acest aspect !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272