REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Orban: Reforma companiilor de stat nu e legată strict de disponibilizări; e vorba de o restructurare a costurilor

Orban: Reforma companiilor de stat nu e legată strict de disponibilizări; e vorba de o restructurare a costurilor

Replica API 10 martie 2021 | 23:21 1334

Liderul PNL, Ludovic Orban, a precizat marţi că reforma "amplă" a companiilor de stat presupune eficientizarea acestora, o creştere a competitivităţii şi a cifrei de afaceri şi nu e legată strict de disponibilizări.

Ludovic Orban

"Să existe o eficientizare a companiilor, de reducere a costurilor care nu se justifică, evident o creştere a cifrei de afaceri, o creştere a competitivităţii companiilor care sunt administrate de stat. O reformă mai amplă, care nu e legată strict de disponibilizări, e vorba de o restructurare a costurilor, de o eficientizare, de o ocupare a unei poziţii mai bună pe piaţă, de o utilizare mai eficientă a resurselor care există la dispoziţia acestor companii", a afirmat Orban la Parlament, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
2
0
Prin restructurare astia inteleg vanzarea de active ,restrangerea activitati instrainarea companiilor , pe scurt sa nu mai avem nimic al nostru !
4
1
toti stim ca trebuie umblat urgent, in sensul restructurarii personalului tesa din companiile de stat; unii nu recunosc pt ca au interes, exemplu elocvent este Tarom , unde 60-70% sunt rude angajate ...stiu ei cum. Intrati adanc si in gara maritima, colcaie birourile de fufe care habar nu au de fisa postului si se calca pe picioare una pe alta! ajunge cu pomana, la munca !
4
1
De cate ori li s-a spus romanilor ca trebuie sa restructuram intotdeauna s-a furat sau s-a distrus ceea ce trebuia restructurat. Pe scurt si in limba romana domnule Orban vreti ori sa furati ori sa distrugeti? Explicatiile le primim si in limba maghiara numai sa prezinte exact cand si cum se restructureaza ca sa putem parasi Romania pentru a nu ne chinui fara curent electric, gaze naturale, sare, apa potabila si alte lucruri care se RESTRUCTUREAZA.
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212