REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Orban: Regulile deplasării în afara localităţii vor fi anunţate, cel mai probabil, în ultima zi a stării de urgenţă

Orban: Regulile deplasării în afara localităţii vor fi anunţate, cel mai probabil, în ultima zi a stării de urgenţă

Replica API 8 mai 2020 | 00:00 1170

Premierul Ludovic Orban a declarat că motivele pentru care se va permite părăsirea localităţii nu sunt încă stabilite, iar o decizie se va lua de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, cel mai probabil, în ultima zi a stării de urgenţă.

Ludovic Orban

"Motivele pentru care se va permite părăsirea localităţi nu sunt încă stabilite în forma finală, pentru că evaluăm riscul epidemiologic legat de fiecare tip de deplasare şi când o să finalizăm evaluarea, cu siguranţă vom anunţa aceste măsuri. Decizia se va lua de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă printr-o hotărâre după declararea stării de alertă. Sigur, decizia se va lua, cel mai probabil, în ultima zi în care ne vom afla în starea de urgenţă care a fost instituită prin decretul preşedintelui aprobat de Parlament", le-a declarat Ludovic Orban jurnaliştilor, joi, la finalul vizitei la Uzina Ford Craiova, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa nea NAE dale la gioale! O reala placere sa citeasca cineva comentariile matale! Eu cred k ShYKA MANDOLINA umbla mereu crita matraguna nu altceva
0
0
mandolina nu esti decat un tigan fara nici o indoiala cum poti sa spui tu in 14 ce pot face roamanii din 15,numai muie tie,lui iohanis si peneleului
0
0
Ieri spunea Vela ca nu mai facem declaratii nici in afarq localitatii, parca tot la voi am citit. Oare consuma alcool inainte de declaratiile astea? Clar cineva e beat tot timpul...se contrazic intre ei zilnic!
0
0
cine are o casa la tara simte ca e viu,iesi in gradina,in livada,pescuiesti,respiri aer curat.
1
0
Astia sunt idioti pe bune ! Pai de fapt la noi in colonia Romania fiecare localitate se considera inchisa,in carantina ca Tandareiul,este? De la Mangalia la Constanta nu ai voie cu masina personala decat daca-ti faci ceva ce pare pentru militia si caprarii jandarmi ca e important,altfel iei amenda nu ca ai raspandi ceva virus,ci uite asa ca avem dictatura,Gestapo,ura impotriva romanilor exercitata cu ajutorul unor obedienti. Asa au tras in romani si in 1989,la ordin,cu placer,fix cum amendeaza deocamdata militia mai ales pe cei inocenti. Virusul nu mai conteaza,ci exercitarea terorii de stat.
1
0
Cine va mai baga in seama, ori e prost, ori e tampit. DIXIT
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108