REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ORBAN: Să nu credeți că decizia de a-l susține pe CHIȚAC la primărie a fost una ușoară

ORBAN: Să nu credeți că decizia de a-l susține pe CHIȚAC la primărie a fost una ușoară

Replica API 26 iulie 2021 | 21:08 4422

După Florin Cîțu, a luat cuvântul și Ludovic Orban, candidat la funcția de președinte al PNL, la alegerile din toamnă. Fostul premier a vorbit despre Chițac și perioada cât acesta a ales să stea departe de PNL, pe vremea cât a fost senator.

”Am văzut că toată lumea îl felicită pe Vergil Chițac. Domnul Chițac, după ce a fost ales senator, s-a supărat și a plecat din PNL. Dar, a stat alături de noi, senator independent. M-am bucurat ca niciodată nu a votat cu PSD, ci a stat alături de noi chiar și independent. Încă din momentul în care Vergil Chitac a plecat din PNL eu m-am gândit că în 2020 nu este nimeni mai potrivit decât el la Constanța

Să nu credeți că decizia PNL Constanța de a-l susține la primărie a fost una ușoară. Am avut discuții, întâlniri, pentru a-i convinge că șansa de a câștiga e mult mai mare. Și a câștigat Astfel, datorită voturilor pe care le-a primit de la simpatizanții lui, dar și de la PNL. Competiția a fost dură și era aproape imposibil să câștigăm cu altcineva”, a spus Orban.

”E o mândrie să avem primari ca Scupra, Robert Negoiță, Mitroi, Liviu Negoiță”, a mai spus Orban. Bogdan Huțucă este un om extrem de serios și cel mai potrivit pentru această funcție. Am garanția că PNL Constanța va rămâne pe primul loc în 2024 la toate alegerile”, a completat fostul premier.

Orban vorbește despre proiectele mult așteptate

”Constanta este poarta de est a Europei. Guvernul trebuie să susțină investițiile noastre. Puțini știu de drumul expres Constanța Tulcea, care va creste oferta turistică. Există alternativa Techirghiol, care nu va mai trece prin localități și astfel să fluidizeze circulația. Se lucrează la studii. Noi, PNL vom lega Portul Constanța de Timișoara.”, a spus Orban. ”Ne confruntăm că o competiție cu alte porturi concurente. Trebuie să închidem coridoarele, altfel ne scădem competitivitatea. Sunt investiții importante în județul Constanța”, a completat Orban.

Citește și:

CHIȚAC îi dă REPLICA lui ORBAN, după ce președintele PNL a vorbit despre DEMISIA sa din PNL

D.B., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu vrei sa te lasi de apa ?!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108