REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ORBAN şi-a depus CANDIDATURA la preşedinţia PNL!

ORBAN şi-a depus CANDIDATURA la preşedinţia PNL!

Replica API 20 august 2021 | 16:45 1160

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi-a depus joi candidatura pentru un nou mandat, prilej cu care a subliniat că are ca obiectiv recâştigarea încrederii românilor în partid, să refacă prestigiul acestuia, să crească performanţa guvernamentală, să asigure coeziunea în coaliţia de guvernare şi capacitatea de a pune în practică programul Executivului.

Ludovic Orban

"Astăzi mi-am depus oficial candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, pentru un nou mandat. Odată cu candidatura am depus programul politic, moţiunea care prezintă viziunea mea despre evoluţia PNL şi viziunea mea despre cum PNL urmează să dezvolte România. (...) Vreau să afirm din capul locului că, odată cu începutul oficial al campaniei de promovare a moţiunii pe care o susţin, am ca obiectiv să încep procesul de recâştigare a încrederii românilor în PNL. Am ca obiectiv să refac prestigiul PNL, am ca obiectiv să creştem performanţa guvernamentală, am ca obiectiv să asigurăm coeziunea în coaliţia de guvernare şi capacitatea de a pune în practică programul de guvernare pe care ne-am angajat în faţa românilor că îl vom realiza. Eu reprezint o certitudine pentru PNL", a afirmat Orban, scrie Agerpres.

El a adăugat că aproape toţi membrii PNL îl cunosc şi ştiu cine este şi ce a făcut în cei peste 30 de ani de carieră. "Ştiu foarte bine că m-am luptat constant pentru promovarea ideilor liberale, m-am luptat constant pentru a împiedica punerea în practică a programelor retrograde ale formaţiunilor politice născute din fostul partid comunist, că m-am luptat sistematic pentru a contribui la o guvernare care să asigure dezvoltarea României şi care să fie bazată pe valorile liberal-conservatoare", a susţinut Ludovic Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
orbane,tu esti adevarat
0
0
Mandolinaaaa lalalalalalalalaalala, sa moara Germania, lalalallaalala. Va pupa Sica si va asteapta la o bere Burger la 3l.
1
0
PNL o sa ajunga la groapa de gunoi a istoriei.
6
0
Nu votati pe hotul de Catu!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272