REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Orban subliniază disponibilitatea Guvernului pentru consolidarea Parteneriatului strategic franco-român

Orban subliniază disponibilitatea Guvernului pentru consolidarea Parteneriatului strategic franco-român

Replica API 14 iulie 2020 | 00:00 909

Premierul Ludovic Orban a participat, luni, în sistem videoconferinţă, la masa rotundă ''Grand Matinal Digital'', organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză în România (CCIFER), în contextul celebrării Parteneriatului economic franco-român, cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei.

Ludovic Orban

Sursa foto: (c) Guvernul României / Facebook

La dezbatere a participat şi ambasadorul Republicii Franceze în România, Michele Ramis.

Potrivit Guvernului, discuţiile s-au concentrat pe necesitatea măsurilor de relansare post-pandemie COVID-19 la nivelul fiecărei ţări, dar şi în plan european, premierul Orban menţionând cu acest prilej o parte dintre măsurile economice, fiscale şi sociale adoptate în România pentru susţinerea mediului de afaceri şi limitarea efectelor crizei pandemice. Un accent special a fost pus pe continuarea şi susţinerea cooperării franco-române.

"Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat obiectivul Guvernului în direcţia unei economii competitive, bazată pe investiţii, şi a salutat contribuţia activă de până acum a companiilor franceze în diferite sectoare de activitate din România. (...) Premierul Ludovic Orban i-a asigurat pe reprezentanţii mediului de afaceri francez de întreaga disponibilitate a Guvernului pentru consolidarea Parteneriatului strategic franco-român, prin dialog constant şi eficient", arată Guvernul pe pagina de Facebook, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii companiilor membre şi partenere CCIFER din domeniul energiei, sănătăţii, financiar-bancar, tehnologiei, agriculturii, culturii, auto, precum şi ai Institutului Francez din România au apreciat modul de acţiune a Guvernului român în gestionarea crizei COVID-19.

Ambasadorul Michele Ramis a declarat, la rândul său, că România este o piaţă dinamică a Uniunii Europene şi a calificat drept atractiv planul de relansare prezentat de premierul Orban pentru perioada următoare, acesta reprezentând o oportunitate şi din punctul de vedere al investitorilor francezi în România, informează Guvernul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272