REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Orban: Suntem pregătiţi să asigurăm condiţiile de desfăşurare a alegerilor încât riscul de contaminare să fie zero

Orban: Suntem pregătiţi să asigurăm condiţiile de desfăşurare a alegerilor încât riscul de contaminare să fie zero

Replica API 6 noiembrie 2020 | 00:00 1311

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că Guvernul este pregătit să asigure condiţiile de desfăşurare a alegerilor parlamentare în aşa fel încât riscul de contaminare cu noul coronavirus a persoanelor care participă la procesul de vot să fie egal cu zero.

Ludovic Orban

"Noi suntem pregătiţi să asigurăm condiţiile de desfăşurare a campaniei electorale şi de organizare a zilei votului de asemenea natură încât riscul de răspândire a virusului, de contaminare a persoanei care participă la procesul de vot să fie egal cu zero", a afirmat Orban, la începutul şedinţei de Guvern, care a fost prezidată de preşedintele Klaus Iohannis.

El a spus că duminică s-au desfăşurat alegeri în România, menţionând votul pentru preşedintele Republicii Moldova.

"Celor care bat toba cu amânarea alegerilor le aduc aminte că duminică au fost alegeri în România. S-a votat pentru preşedintele Republicii Moldova şi din fericire votul în România a fost un vot pozitiv, care s-a dus spre candidatul pe care noi îl sprijinim, spre Maia Sandu", a adăugat Orban, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
uitati-va cu atentie:in primul rand puturosii,ne-educatii,cei fara o meserie de baza,smecherii prosti care se auto-saboteaza,prostituatii moral,etc.La unii sunt limite,la noi cu cat vad ca tara geme sub jug mai abitir maresc povara.Adica la''alegeri''vor fi zero infectari dar la piata e dezastru planetar.Ciocoii moderni tremura la gandul ca-si vor pierde privilegiile salariile si pensiile si sinecurile nesimtite.In Ro e jungla moderna,ne place sa ne credem civilizati dar de fapt satele din Africa sunt mai pline de oameni cu suflet decat aici.
0
0
Nu de siguranta oamenilor il doare pe acest loser. Singura motivatie este frica de pierederea alegerilor cu trecerea timpului. Romanii incep sa intelega, greu ce i drept, ca sunt pe cale sa inlocuiasca la nivel national mafia psd cu mafia pnl. Cu cat mai multi vor intelege, cu atat scad sansele pnl de a castiga alegerile. Timpul nu este aliatul pnl, aceasta este motivatia organizarii alegerilor asap, indiferent de riscuri.
1
0
Conditii de trait puteti sa asigurati?
2
0
cetatenii de rand sa ramana acasa,sa nu se expuna virusului,..si veti vedea o multime ce merg la vot si anume..bugetarii,pilele,birocratii din primarii-oamenii partidelor,..veti vedea puroiul societatii romanesti,ei merg din obligatie si interes la vot,pt beneficiile pe care le primesc nemeritat.Cei cu pensii speciale vor avea prezenta de 100% la vot,..exemple sunt,..important e sa pricepeti...si sa stiti ce tb sa faceti..
2
1
sica sa-ti moara la intrare daca minti ca de obicei
1
0
hai zau? ce pregatiti sunteti voi, nu-i asa? dar daca nu va votam ce ziceti?
5
0
Ai dracu acum vreti vot.Unu zice ca ia masuri mai drastice herr si altul ca este pregatit de alegeri .Ce bina va intelegeti voi in declaratii .va bateti cap in cap! Cine dracu sa va mai voteze? Tare imi este frica sa nu cada si guvernul.Alegem cum ne-ati carantinat voi pe noi de sarbatori.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272