REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Orban: Trebuie să reducem la maxim impactul asupra economiei al COVID19 şi să pregătim şi eventualele oportunităţi care apar

Orban: Trebuie să reducem la maxim impactul asupra economiei al COVID19 şi să pregătim şi eventualele oportunităţi care apar

Replica API 12 martie 2020 | 00:00 900

Ludovic Orban

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat că în urma discuţiilor din cadrul Grupului de Lucru Interinstituţional trebuie să rezulte soluţii care să permită reducerea la maxim a impactului asupra economiei al COVID 19 şi pregătirea unor eventuale oportunităţi care apar după depăşirea acestei crize.

"La şedinţa de Guvern de ieri (...) am luat decizia constituirii prin memorandum guvernamental al acestui grup de lucru, cu reprezentanţi ai celor mai importante instituţii ale statului, de asemenea cu reprezentanţi ai mediului patronal. Evident, pe lângă acest grup de lucru vom face o consultare amplă a mediului de afaceri, a partenerilor sociali din fiecare domeniu de activitate, cu scopul de a realiza o analiză a situaţiei economice, a modului în care este afectată economia României, modului în care sunt afectate diferite ramuri economice. Şi, de asemenea, în consultările cu partenerii sociali şi cu expertiza fiecărui reprezentant al fiecărei instituţii să putem să tragem concluzii serioase, să putem să adoptăm măsuri care să dea un răspuns potrivit pentru provocările care apar ca urmare a epidemiei de coronavirus", a declarat Ludovic Orban, miercuri, la Palatul Victoria.

Şeful Executivului a afirmat că "economia trebuie să funcţioneze".

"Trebuie să reducem la maxim impactul asupra economiei al acestui virus şi să putem să pregătim şi eventualele oportunităţi care apar, astfel încât să dezvoltăm cu adevărat România", a mai spus Orban, potrivit Agerpres.

Premierul interimar participă, alături de preşedintele Klaus Iohannis, la prima reuniune a Grupului de Lucru Interinstituţional pentru evaluarea impactului economic, financiar şi bugetar asupra României generat de efectele COVID-19 (GLI-ECOROM).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce e, le spui PNListilor sa porneasca afaceri cu sicrie? Baga-ti-as oportunitatea-n casa!
0
0
E perfect Orban si tot guvernul asta. Iohannis a spus ca romanii asta vor,deci e in regula. Curaj romani,mergeti cu Orbetele inainte ! Aia de la ciuma rosie sunt de porc,sa-i ia naiba cu maririle lor de salarii,cu transporturile alea gratuite sau pe juma' pentru diversi romanasi! Ia sa taie Orbanizaurul iubit tot ce este peste 1500 de lei,ca economia sa fie asa cum vor cei din UE si romanii sa ramana sclavi asa cum de fapt si vor,conform voturilor lor.
0
0
atunci inchideti granitele urgent sa limitati efectul pana nue prea tarziu
1
0
asta a tras ceva pe vena,care economie ba mamelucule?" Economia" se baza pe cele 5 miliarde de euro care intrau anual trimisi in tara de oamenii care acum sunt injurati si huiduiti de concetatenii, care vor simti din plin efectele cauzate de intoarcerea lor,plus ceva coronavirus.acum in sfarsit vom avea economia pe care o meritam acum se va vedea cat se muncea in Romania.
0
0
ba orban,taiati pensiile speciale si desfiintati sinecurile pesede!bagati.i in cercetari pe hoti!datimafara securistii papusari. Nu va mai plingeti,faceti!
1
0
prima oportunitate care imi vine in cap :pleci urgent azi acasa.
2
0
Va doare-n popou de popor !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108