REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Orban: Vom discuta individual şi cu parlamentarii de la Pro România pentru asigurarea cvorumului

Orban: Vom discuta individual şi cu parlamentarii de la Pro România pentru asigurarea cvorumului

Replica API 26 octombrie 2019 | 02:13 365

Ludovic Orban

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat vineri că liberalii sunt în discuţii individuale cu 25 de parlamentari independenţi şi de la PSD, iar pentru că Victor Ponta a anunţat că nu sprijină învestirea noului Cabinet, vor fi demarate discuţii individuale şi cu parlamentarii de la Pro România pentru a-i convinge să asigure cvorumul de şedinţă.

"V-am spus că suntem în discuţii individuale cu peste 25 de parlamentari (de la PSD şi neafiliaţi politic - n.r.). Sigur că acum, fiind în situaţia în care Victor Ponta a anunţat că nu sprijină învestirea Cabinetului, evident vom discuta individual şi cu parlamentarii de la Pro România, pentru a fi prezenţi şi pentru a participa la asigurarea cvorumului. Suntem în discuţii continue şi sunt la fel de încrezător că vor exista mulţi parlamentari care să susţină guvernul. Au şi fost date declaraţii din partea unor parlamentari independenţi, din partea unor parlamentari, inclusiv PSD, prin care s-a anunţat intenţia de a susţine învestirea guvernului", a afirmat Orban la sediul central al PNL.

El a menţionat că parlamentarii care votează învestirea Guvernului Orban "servesc un interes fundamental pentru România", şi anume interesul de a avea un guvern care să rezolve "gravele probleme" cu care se confruntă ţara. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Haaaaa , ce.am sa rad de asta !! Gunoiule , nu faci altceva decat s.o ridici pe veorica , ai sa te convingi.Desi sunteti toti niste gunoaie ordinare , parasuta cel putin a reusit sa.si traga o buna parte de partea ei . N.am votat psd niciodata , dar , datorita voua am s.o fac la primele alegeri . Sti de ce ,pt ca dintre toti hotii si ordinarii , am ajuns la concluzia urata ca ordinarii psd.ului au mai si dat ceva , spre deosebire de restul ordinarilor . Intrebare , pt care motiv sa votez usr care are un imbogatit din contractele cu statul ?Pt care motiv sa votez liberalii care incep cu taieri?
12
1
O panarama de om
15
3
Un gunoi uman
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212