rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 7 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Ordin de la Comisia Europeană: Toată populația trebuie vaccinată!

Comisia Europeană a cerut statelor UE să ia măsuri pentru vaccinarea anti-Covid a întregii populații, inclusiv a copiilor cu vârste de 5 ani și peste, atât cu schema completă, cât și cu dozele de rapel. Totodată, instituția a solicitat pregătirea mesajelor pentru reintroducerea restricțiilor,precum și pregătirea unei strategii de comunicare pentru eventualele nevoi viitoare de doze suplimentare de vaccinuri împotriva Covid-19, noi sau modificate.

Statele UE trebuie să-și intensifice eforturile de creștere a gradului de inițiere sau de finalizare a schemei primare de vaccinare în rândul celor nevaccinați sau vaccinați parțial, precum și de administrare a dozelor de rapel, inclusiv prin monitorizarea continuă și analizarea reticenței față de vaccinare pentru a o depăși, a transmis Comisia Europeană. În ce privește copiii de 5 ani și peste, autoritățile trebuie să conceapă o strategie de creștere a acoperirii vaccinale, înaintede începutul anului școlar 2022-2023, prin colaborarea cu pediatrii și cu alte cadre medicale, care reprezintă surse de informații de încredere pentru mulți părinți. Doza a patra va trebui administrată de urgență persoanelor imunodeficiente și persoanelor cu vârsta de peste 80 de ani, iar vaccinarea împotriva Covid-19 va fi introdusă în programele naționale de vaccoinare, cu începere din 2023. ”În prezent, în contextul variantei Omicron, ar trebui să se pună accentul pe creșterea numărului de doze de rapel puse la dispoziție pe scară largă, în special pentru grupurile cele mai vulnerabile. Constatăm în continuare diferențe mari în ceea ce privește acoperirea vaccinală de la un stat membru la altul: în timp ce unele state membre au atins rate de vaccinare mari, altele înregistrează întârzieri semnificative”, se arată în documentul Comisiei Europene.

”Covid-ul nu va dispărea”

Reprezentanții Comisiei Europene și-au exprimat îngrijorarea față de stagnarea și insuficiența acoperirii vaccinale în câteva state membre ale UE, precum și o eficacitate vaccinală mai mică în rândul persoanelor care nu au primit încă o doză de rapel. Peste 90 de milioane de persoane eligibile din UE/SEE sunt încă nevaccinate, inclusiv aproximativ 9 milioane de persoane cu vârsta de minimum 60 de ani, sporindu-se astfel riscul de deces și de apariție a unor noi variante, susține Comisia Europeană. ”În unele state, aproape 85 % din populația totală a beneficiat de o vaccinare primară completă, iar în alte state, procentul este de sub 50 %. În al doilea rând, procentul de adulți cu vârsta de peste 18 ani din UE/SEE care au primit o doză de rapel a început să stagneze, fiind în prezent de aproximativ 64 %. Deși evoluția viitoare a pandemiei este greu de prevăzut, un aspect este sigur: Covid-19 nu va dispărea. Virusul va continua să evolueze, iar apariția unor noi variante este foarte probabilă. Răspunsul nostru trebuie să includă menținerea unui nivel înalt de pregătire pentru apariția unor focare de Covid-19 și a unor noi variante ale virusului, precum și creșterea acoperirii vaccinale, cu eforturi țintite pentru a vaccina persoanele care sunt încă nevaccinate”, mai precizează Comisia Europeană.

Apare cenzura europeană

Instituția UE a anunțat și un cod de bune practici privind dezinformarea, consolidându-se și cooperarea cu platformele online. Totodată, aceasta va sprijini verificatorii de fapte europeni. Comisia Europeană intenționează să solicite cercetări suplimentare pentru a înțelege modul în care informarea incorectă și manipularea informațiilor ar putea influența rata de vaccinare. De asemenea, se are în vedere desfășurarea unor studii comportamentale, în special pentru înțelegerea acceptării vaccinurilor împotriva Covid-19, precum și împotriva gripei, pentru a se putea optimiza adoptarea lor, potrivit national.ro.

luni, 23 mai 20223607
GANDUL.RO
Mărturisire tulburătoare a tatălui Roxanei, românca ucisă de rechin, în Egipt
Comentarii

08Bobita(23 mai 03:09)
E vorba de parale
27Sicutza(23 mai 00:27)
Bai, baieti si fete, daca v-ati vaccinat de ce mai sunteti ingrijorati, de ce mai aveti emotii?? V-ati vaccinat, aveti imunitate, de ce va mai este frica?? Ce conteaza ce a facut cel de langa tine?? Tu ai imunitate! Vei spune ca de mutatii ti-e frica!! Dar ti-au zis producatorii vaccinurilor ca al lor acopera si mutatiile!! Deci stati linistiti, mai filtrati prin creierul vostru informatia, nu mai repetati prostiile pe care le auziti! Cum a disparut Covid au reaparut gripele, racelile, virozele etc.!!! Nici a**a nu va ridica un semn de intrebare?!
212Ena(22 mai 21:08)
De ce sa ne vaccineze obligatoriu cativa secellerati din connsiliul europpeann sa hotarasca pentru un continent, unde este libera exprimare si drepptul la opinie si sa aleg pentru mine , m am vaccinat si am facut si covid si avc fara nici o roblema de sanatate sau facut oameni de pe urma vaccinurilor, cand vor fi trasi la raspundere
310Ptr Okey(22 mai 18:47)
De salam sa ma ei si pe aia de la UE
714Bobita(22 mai 18:46)
Sa ne coboram o secunda la nivelul de mahala al scrofitei Diana IVANOVICI Sosoaca si sa aducem in discutie faptul ca Nostradamus a prezis ca p**a la sfarsitul lui 2022 va muri unul dintre dictatorii unei tari cu arme nucleare si vad ca sunt putine, iar Rusia e prima dintre ele, iar Nostradamus a subliniat "intai", deci avem o banuiala cam venirea cui cu coasa asteapta Satana Putler in buncarul lui din Siberia. De aici si agresivitatea astea si disperarea de a ataca o tara ca Ucraina care are o armata egala cu a Rusiei, exceptand numarul de fiare si epave sovietice, dar si nuclearele.
614Andrei(22 mai 18:36)
Eu zic sa va informati mai bine despre adevaratul conflict dintre biserica ortodoxa din Rusia si Biserica Ortodoxa din Ucraina, automat. Iar acum Rusia vrea sa distruga Constantinopol si sa-l ucida pe patriarhul din Constantinopol pe care il considera o amenintare, iar pe noi toti care nu ne inchinam la biserica satanisto-ortodoxa din Rusia, ne vad ca pe "aia rai", "nazisti" si au declarat oficial ca noi vom merge in iad, iar ei sunt martiri. A**a numeste ei operatiune speciala in Ucraina, distrugerea Bisericii Ortodoxe din Ucraina pe care au numit-o "organizatie religioasa", dupa independenta
52sunt moraru(22 mai 18:30)
madalina zisa slinoasa de la primaria cernavoda si ma vaccinez zilnic in scoica si muian .**.
715Andrei(22 mai 18:30)
Si e de datoria noastra si a celor din NATO sa opreasca Rusia, iar de vom esua, Rusia va ajunge in Turcia, unde se afla "Tronul Satanei", documentati-va, apoi Rusia distruge Constantinopolul si fizic si spiritual, iar apoi se indreapta prin I**n spre Israel sa distruga templul si incepe Apocalipsa. Deci atata timp cat tinem la respect Rusia, luma continua sa existe. Nu va pierdeti credinta in Dumnezeu si nu va inchinati la Satana din Rusia si la ortodoxia falsa a rusilor, a rusofililor din AUR si a putinistilor. Cand nu mai este respectat Cuvantul lui Dumnezeu, atunci nu conteaza patriarhul.
814Andrei(22 mai 18:27)
Si am citit despre Vremurile Din Urma, despre Apocalipsa Biblica, ca va incepe in momentul cand satanistii din Rusia vor pune piciorul in Constantinopol si vor incerca eliminarea completa a adevaratei ortodoxii, pentru a da nastere unui imperiu satanist al Rusiei si cine refuza sa se inchine Satanei din Rusia va fi ucis. Antichrist! Cine refuza steaua ruseasca pe mana dreapta si in frunte, va fi ucis. Atunci va veni Iisus a 2-a o**a ca sa ne salveze, deci nu va fie frica! Razboi nuclear nu va fi! Rusia ameninta cu nucleare, dar daca disparem cu nucleare, nu mai vine Iisus a 2-a o***?
513Andrei(22 mai 18:06)
Ca drept dovada, patriarhul din Constantinopol a recunoscut oficial independenta bisericii ortodoxe din Ucraina. A**a este adevaratul motiv al varsarii de sange din Ucraina. Dar patriarhul satanist Kirill al Moscovei a binecunvantat genocidul facut de Rusia in Ucraina. Ucraina a fost atacata pentru ca spionul KGB patriarhul Kiril al Moscovei vrea eliminarea bisericii ortodoxe independente din Ucraina. Considerand a**a o amenintare la biserica satanisto-ortodoxa din Rusia. Nu bat campii sunt chestii dovedite. Si comunistii lui Ceausescu, securistii foloseau biserica ortodoxa romana "spovedirea"
613Andrei(22 mai 18:01)
Iar ca drept dovada sta istorie care nu minte si a fost dovedita. Rusia a avut patriarh un satanist IVAN CEL GROAZNIC, cel teribil. Informati-va despre individul insetat de sange. Iar acum Rusia are patriarh al Moscovei un fost agent KGB coleg cu agent ADAMOV aka Vladimir Putin. Patriarhul Kirill, cu nume de agent KGB Mikhailov, iar numele real Vladimir Mikhailovich Gundyayev. Inaintea lui a fost patriarhul Alexy tot agent KGB codename Drozdov. Satanism in forma p***. Antihristi! Iar AUR sunt rusofili! Nu au treaba cu adevarat ortodoxie. Patriarhul din Constantinopol este cel bun.
1415Andrei(22 mai 17:55)
Imi amintesc ca noi am facut altfel de vaccinuri cand eram mici. Parintii nostri au acceptat, erau alte vremuri. Acum exista si mult circ putinist, in special cel facut de prorusii din A U R, in frunte cu Sosoaca si George Simion, care induc lumea in eroare in scop politic, ceea ce respecta cuvant cu cuvant definitia terorismului din DEX. La fel se folosesc si de ortodoxie, dar in mare parte din partidul lor sunt mistici, masoni, catolici, atei, pagani si satanisti. Va spun sincer ca eu vad mai mult satanism rusesc in A U R, decat ortodoxie.
1314Andrei(22 mai 17:48)
Exact a**a se va intampla cand cei nevaccinati vor intra in contact cu indivizi care au facut boala. Si cu cat virusul sufera mai multe modificari, iar boala devine mai agresiva, indivizii nevaccinati, inclusiv parintii lor vor face forme grave ale bolii in momentul in care vor intra in contact cu infectati. Tot anti obligativitate sunt, dar si foarte confuz...
616Andrei(22 mai 17:46)
Traim vremuri grele, nu stim ce sa facem... Oameni de stiinta au descoperit triburi care nu au luat contact cu lumea civilizata niciodata, pe nu stiu ce insule. Au fost intampinati cu violenta, ba chiar ucisi. Au decis sa rapeasca un salbatic, sa-i studieze limba ca sa poate comunica, sa faca legatura intre cele 2 civilizatii. La scurt timp dupa contact, individul a murit. De ce? Sistemul lui imunitar nu a facut fata in contact cu omul modern. Noi am suferit multe modificari in toti anii de convietuire, avem altfel de sistem imunitar.
416Okey(22 mai 17:41)
Iar eu am vazut multe la viata mea, am citit multe. Stiu cat de RAU este omul. Sa stiti ca traim vremuri ciudate si grele, periculoase. Sunteti constienti ca daca vor, ne pot vaccina copiii in primele zile de la nastere, fara ca noi sa stim. Am dreptate? Vremuri ciudate...
109Okay, e vaxx experimental. Nu(22 mai 17:39)
se stie ce poate da in tp.E incredib .Au citit art 900 pers si doar 5 mesaje si 3 likeuri.Chiar nu va pasa de copii?Vaxx nu are contraindicatii?Johnson a fost retras de unele tari: Canada, Ssua
413Okey(22 mai 17:38)
Uite, daca vaccinarea devine obligatorie si ne vaccinam toti, ajungem la etapa in care nimeni de pe planeta nu mai are virusul, nu? Deci copiii care se nasc si nu mai iau virusul in contact cu persoane infectate. Dar daca virusul reapare, tot luat de la un animal ca prima data? Dar daca prin coruptie multi sunt catalogati vaccinati dupa ce dau spaga. Exista multe semne de intrebare. Complet, virusul nu va disparea... va trebui sa ne obisnuim cu el...
29Ptr 17:10(22 mai 17:37)
Vaccineaza te in capul ala de tembel
114Okey(22 mai 17:35)
De acord cu tine, 1st Okey! Prefer sa raman in tara mea, imi asum sa nu mai vizitez alte tari, atata timp cat imi este respectat dreptul de a refuza vaccinarea. Nu sunt anti-vaccin. Daca exista riscuri mari, s-ar putea sa ma vaccinez, dar NU am facut din a**a o prioritate si mi-a dat de gandit posibilitatea obligativitatii. Marea majoritate se vaccineaza, cativa refuzam. Cei vaccinati sunt ok, noi ne protejam, insa problema e la copii. E ciudat... toate generatiile care se nasc, vor face coronavirus cand intra in contact. Logic ar fi sa ne vaccinam, dar tot sunt impotriva obligativitatii...
115Okey(22 mai 17:30)
Eu nu fac vaccinul, dar nu am nimic impotriva si ii inteleg rolul. Dar totul p**a la obligativitate. Daca suntem obligati sa-l facem, dispare "liberul-arbitru" de la Dumnezeu. Sunt impotriva vaccinari obligatorii, dar PRO-VACCINARE. Sunt anti-AUR, ANTi-SOSOACA si oficial ANTI-RUSIA si ANTI-SATANA, anti-satanisti, anti-bolsevici, sovietici, comunisti, stalinisti, hitleristi, nazisti etc. Va spun sincer, daca vreodata se ajunge la vaccinare obligatorie, se calca in picioare libertatea noastra. Daca nu iti este permis sa te sinucizi si te interneaza la nebuni, atunci NU obligati vaccinarea. Logic
332Okey(22 mai 17:10)
Pentru analfabetii care nu stiu cei ala un vaccin si refuza sa se vaccineze singura solutie e amenda si in plus sa nu poata pleca in strainatate. Cand esti p***t stai acasa si chiar izolat.
318Ptr comisia euro(22 mai 16:35)
Sa va vaccinam in gura de lepre.
021O sa ne dicteze Comisia E(22 mai 16:28)
doar atunci cand salariu min pe ec in RO va fi egal cu cel din Germ,cand toate legile vor fi identice cu cele din Germ,cand nu va fi corup_ie in RO,atunci poate
416De a**a se va destrama UE(22 mai 16:16)
Nevaxx care au purtat masca 2 ani nu s-au infectat.Masca e cel mai imp obstacol impotr.virusului.Dar masca costa 1 leu si nu e bine
mai mult...Replica
7 iul 16:03ReplicaCoadă de TIR-uri încărcate cu cereale, pe A4 și A2: intrarea în Portul Constanța, blocată

Sute de TIR-uri pline cu cereală au bocat intrare în Danele din Portul Constanța. Coada de TIR-uri a ajuns la...746

6 iul 17:16ReplicaExclusiv! Fost inspector școlar din Constanța, trimis în judecată de procurori cu acord de recunoaștere4692
7 iul 14:05ReplicaAlertă! Pui cu salmonella, vânduți la o exploatație avicolă din Constanța: au fost sesizați procurorii2527
7 iul 11:16ReplicaIndividul, din Arad, care a înjunghiat un alt bărbat, reținut

Un bărbat de 22 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, joi, 7 iulie, fiind introdus în Centrul de Reținere și...546

7 iul 14:05ReplicaCaptură record de droguri, trecută neobservată prin Portul Constanța, descoperită la Arad1840
7 iul 00:34ReplicaLa Wave Residence, 500 de lei o oră de parcare! Video4046
7 iul 23:37ReplicaCât a câștigat deputata Gabriela Horga de la firma administrată de soțul ei

Gabriela Horga este deputat PNL de Giurgiu însă este legată de Constanţa,de mai mulți ani, fiind căsătorită cu...1596

7 iul 00:30ReplicaGianluca Vacchi de Moldova, Mario Fresh și Alexia Eram, la plajă cu familia în Mamaia!4647
7 iul 00:03ReplicaMihai Lupu, vizită la Stația de sortare a deșeurilor reciclabile de la Tortoman! Video997
7 iul 22:07ReplicaOrganizatorii Neversea așteaptă fanii cu personaje fantastice, dansatori și decoruri fabuloase

În mai puțin de 24 de ore, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea, își deschide porțile pentru...1011

7 iul 22:03Replica20 de poliţişti de la Rutieră, trimişi în judecată: Procurorii îi acuză că împărțeau mita de la șoferi1799
7 iul 10:24ReplicaUn turist a filmat momentul în care Roxana Donisan este atacată de rechin2642
Vremea
27.8°25.9° - 27.8° joi, 7 iulie 2022
ConstanțaUmiditate: 55%
Vânt: 4.01 m/s
Presiune: 1012 milibari

Loto
6/49424419282613
5/403327383218
joker28272059
Horoscop
mai mult...SPSportRT
7 iul 23:51SportTenis: Kazaha Elena Rîbakina va fi adversara Simonei Halep în semifinale la Wimbledon

Jucătoarea kazahă de tenis Elena Rîbakina va fi adversara româncei Simona Halep în semifinalele turneului de Mare...585

7 iul 23:50SportÎnot-CE 2022 de juniori: David Popovici, medaliat cu aur la 200 m liber

Sportivul David Popovici a obţinut, miercuri, a doua sa medalie de aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori...534

7 iul 23:54SportSimona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon

Simona Halep, locul 18 mondial şi cap de serie 16, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de grand slam de...528

7 iul 23:54SportTenis: Djokovic, în semifinale la Wimbledon

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic (3 ATP, principal favorit) s-a calificat miercuri în semifinalele turneului de...553

Local
7 iul 22:22LocalIncendiu în localitatea Luminița

508

7 iul 22:22LocalAccident rutier în Mangalia

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul zilei de miercuri, 6 iulie, în...789

7 iul 22:22LocalProiectul ”Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Constanța”, finalizat

577

7 iul 22:21LocalSecuritatea festivalului NEVERSEA este asigurată de Zip Escort

La sfârșitul acestei săptămâni va avea loc Neversea, cel mai mare eveniment al Constanței, care angrenează un...985

7 iul 22:21LocalOperațiuni de dezinsecție și deratizare în toate cartierele orașului

Parcurile, scuarurile, spațiile verzi dintre blocuri, străzile, trotuarele și promenadele din Constanța sunt...455

7 iul 22:22LocalFostul șef al IPJ Călărași, trimis în judecată pentru mită și trafic de influență

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a Corupției au dispus trimiterea în...649

7 iul 22:23LocalO casă a luat foc, la Pecineaga

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la Pecineaga, pe strada Decebal, după ce o casă a...426

7 iul 22:23LocalVizita în Portul Militar Constanța a unui grup de elevi ialomițeni

Un grup de elevi ai Școlii Profesionale Bordușani din județul Ialomița, cu rezultate foarte bune la olimpiade și...395

7 iul 22:23LocalConstănțenii care locuiesc sau lucrează în zona festivalului Neversea nu sunt afectați de restricții

1640

Politică
7 iul 23:46PoliticăPetre Daea e somat de agricultori: 'Orice tergiversare poate avea consecinţe grave!'

Proximitatea faţă de zona de conflict, seceta severă şi lipsa sistemelor de irigaţii, infrastructura rutieră şi...412

7 iul 16:03PoliticăPetre Daea contrazice Apele Române: 'Planta nu poate trăi fără apă'

Ministrul propus de PSD la Agricultură, Petre Daea, le-a cerut legumicultorilor să folosească toată apa de care...795

7 iul 23:47PoliticăMircea Geoană își pregătește candidatura la prezidențiale

571

7 iul 11:32PoliticăViorel Hrebenciuc iese mai repede din închisoare

Fostul deputat social democrat Viorel Hrebenciuc va fi eliberat din penitenciar, în urma undei decizii luate miercuri...611

7 iul 00:18PoliticăPetre Daea, noul ministru al Agriculturii

Liderii PSD au votat în unanimitate, în ședința Consiliului Politic Național, pentru propunerea lui Petre Daea la...1322

7 iul 23:47PoliticăMinistrul Boloș anunță câte carduri au fost emise până în prezent și dă vina pe criza globală de cipuri

375

Interviuri
19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

A lăsat mediul de afaceri, după 30 de ani, pentru a începe o carieră în politică. Are încredere că poate schimba...7252

18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...4216

17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video

2600

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

Fostul ministrul al Fondurilor Europene și al Finanțelor, Eugen Teodorovici, explică, într-un interviu acordat...4047

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...4401

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...3415

7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video

Dacă în plan personal, Radu Cristian se poate lăuda cu o avere de invidiat, nu același lucru se poate spune despre...5841

5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...2769

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video

3033

Monden
7 iul 00:00MondenKeith Richards de la Rolling Stones s-a drogat cu cenușa tatălui său

Keith Richards a ajuns la fabuloasa vârstă de 78 de ani, fiind astăzi una dintre marile legende ale muzicii. Despre...214

7 iul 00:00MondenBlestemul soțiilor lui Tom Cruise! Actorul a avut ghinion în dragoste

Tom Cruise a împlinit 60 de ani. Celebrul actor american are în spate o carieră de succes, dar în dragoste lucrurile...282

7 iul 00:00MondenJames Cameron ia în considerare predarea ştafetei unui alt regizor după Avatar 3

165

7 iul 00:00MondenDe ce și-a retras Cristina Bălan copiii de la școală? „Făceau niște lucruri pe care nu le-am văzut în viața noastră”

Cristina Bălan şi soţul ei au luat o decizie majoră în viața lor. Frumosul cuplu și-a retras copiii de la...367

7 iul 00:00MondenNicola Peltz, dezvăluiri din intimitate! Ce a crezut inițial despre Brooklyn Beckham

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit anul acesta în cadrul unei ceremonii fastuase pentru care părinții...261

7 iul 00:00MondenJohnny Depp, schimbare răvășitoare de look! A primit milioane de aprecieri

După ce a câștigat zgomotosul proces intentat fostei sale neveste, Johnny Depp pare să fi început, în sfârșit,...408

7 iul 00:00MondenCinematografele britanice interzic accesul adolescenţilor în costume elegante la filmul 'Minions: The Rise of Gru'

Mai multe cinematografe britanice au interzis accesul adolescenţilor care veneau îmbrăcaţi în costume elegante...221

7 iul 20:49MondenLegendarul chitarist Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert

Legendarul chitarist american Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert în aer liber lângă...661

7 iul 20:47MondenAlex Delea a dat Republica Dominicană pe Mamaia! Câștigătorul „Survivor”, mai sexy ca David Beckham

1123

Mapamond
7 iul 00:00MapamondCoronavirus: Xi'an, un oraş cu 13 milioane de locuitori, se închide din nou pentru a evita infectările

Restaurantele, barurile, lăcaşuri de cult şi cluburile de karaoke se vor închide din nou pentru o săptămână în...201

7 iul 00:00MapamondFranţa: Peste 200.000 de cazuri de COVID-19 în 24 de ore

Numărul cazurilor de COVID-19 în Franţa ''urmează să depăşească lejer 200.000'' în ultimele 24 de ore, a...194

7 iul 00:00MapamondDouăzeci şi doi de migranţi originari din Mali au murit într-un naufragiu în largul coastelor libiene

158

7 iul 20:49MapamondSecretarul general al OPEC, Mohammad Barkindo, a murit la vârsta de 63 de ani

Mohammad Barkindo, un politician nigerian și secretar general al grupului de producători de petrol OPEC, a murit la...402

7 iul 20:48MapamondMarea Britanie: Ministrul sănătăţii şi cel al finanţelor şi-au anunţat demisiile din guvern

Ministrul britanic al sănătăţii, Sajid Javid, şi-a anunţat marţi demisia, explicând că şi-a pierdut...435

7 iul 20:48MapamondCoronavirus: Compania germană CureVac a depus o plângere împotriva rivalului său BioNTech

442

Sănătate
7 iul 00:00SănătateEvită aceste alimente înainte să zbori cu avionul

Evită aceste alimente înainte să zbori cu avionul, dacă vrei să ai un zbor liniștit, fără neplăceri cauzate de...210

7 iul 00:00SănătateCardiolog: Ce trebuie să mâncăm pentru a ne proteja inima

Ce trebuie să mâncăm pentru a ne proteja inima și care sunt alimentele nepermise dacă vrem să avem o inimă...297

7 iul 00:00SănătateSemne care ne arată că trebuie să vizităm oftalmologul

196

7 iul 00:00SănătateCe boli poate anunța pierderea mirosului

Pierderea temporară a mirosului este foarte frecventă și apare adesea în răceli obișnuite și alergii nazale. Dar...237

7 iul 00:00SănătateCe riscăm dacă facem sport în zilele toride de vară

Ce riscăm dacă facem sport în zilele toride de vară și cum putem include exercițiile fizice vara fără a ne pune...183

7 iul 00:00SănătateTop 10 semne ale unui cheag de sânge în picior

Cheagurile de sânge sunt șocant de frecvente. În medie, o persoană moare din cauza unui cheag de sânge la fiecare 6...274

7 iul 00:00SănătateIată ce riscuri apar dacă bem apă rece

Este bine să bem apă, dar…: rece sau caldă? Ce riscuri apar dacă bem apă rece, potrivit studiilor științifice...242

7 iul 00:00SănătateCele mai bune soluții naturale împotriva țânțarilor

Înțepăturile de țânțari nu sunt doar enervante, dar pot fi și periculoase pentru că nu știm ce boli ne pot...227

7 iul 00:00SănătateÎți amorțesc mâinile? Ai grijă, pot fi afecțiuni grave

284

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT