REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ordin de la Comisia Europeană: Toată populația trebuie vaccinată!

Ordin de la Comisia Europeană: Toată populația trebuie vaccinată!

Replica API 23 mai 2022 | 21:58 20631

Comisia Europeană a cerut statelor UE să ia măsuri pentru vaccinarea anti-Covid a întregii populații, inclusiv a copiilor cu vârste de 5 ani și peste, atât cu schema completă, cât și cu dozele de rapel. Totodată, instituția a solicitat pregătirea mesajelor pentru reintroducerea restricțiilor,precum și pregătirea unei strategii de comunicare pentru eventualele nevoi viitoare de doze suplimentare de vaccinuri împotriva Covid-19, noi sau modificate.

Statele UE trebuie să-și intensifice eforturile de creștere a gradului de inițiere sau de finalizare a schemei primare de vaccinare în rândul celor nevaccinați sau vaccinați parțial, precum și de administrare a dozelor de rapel, inclusiv prin monitorizarea continuă și analizarea reticenței față de vaccinare pentru a o depăși, a transmis Comisia Europeană. În ce privește copiii de 5 ani și peste, autoritățile trebuie să conceapă o strategie de creștere a acoperirii vaccinale, înaintede începutul anului școlar 2022-2023, prin colaborarea cu pediatrii și cu alte cadre medicale, care reprezintă surse de informații de încredere pentru mulți părinți. Doza a patra va trebui administrată de urgență persoanelor imunodeficiente și persoanelor cu vârsta de peste 80 de ani, iar vaccinarea împotriva Covid-19 va fi introdusă în programele naționale de vaccoinare, cu începere din 2023. ”În prezent, în contextul variantei Omicron, ar trebui să se pună accentul pe creșterea numărului de doze de rapel puse la dispoziție pe scară largă, în special pentru grupurile cele mai vulnerabile. Constatăm în continuare diferențe mari în ceea ce privește acoperirea vaccinală de la un stat membru la altul: în timp ce unele state membre au atins rate de vaccinare mari, altele înregistrează întârzieri semnificative”, se arată în documentul Comisiei Europene.

”Covid-ul nu va dispărea”

Reprezentanții Comisiei Europene și-au exprimat îngrijorarea față de stagnarea și insuficiența acoperirii vaccinale în câteva state membre ale UE, precum și o eficacitate vaccinală mai mică în rândul persoanelor care nu au primit încă o doză de rapel. Peste 90 de milioane de persoane eligibile din UE/SEE sunt încă nevaccinate, inclusiv aproximativ 9 milioane de persoane cu vârsta de minimum 60 de ani, sporindu-se astfel riscul de deces și de apariție a unor noi variante, susține Comisia Europeană. ”În unele state, aproape 85 % din populația totală a beneficiat de o vaccinare primară completă, iar în alte state, procentul este de sub 50 %. În al doilea rând, procentul de adulți cu vârsta de peste 18 ani din UE/SEE care au primit o doză de rapel a început să stagneze, fiind în prezent de aproximativ 64 %. Deși evoluția viitoare a pandemiei este greu de prevăzut, un aspect este sigur: Covid-19 nu va dispărea. Virusul va continua să evolueze, iar apariția unor noi variante este foarte probabilă. Răspunsul nostru trebuie să includă menținerea unui nivel înalt de pregătire pentru apariția unor focare de Covid-19 și a unor noi variante ale virusului, precum și creșterea acoperirii vaccinale, cu eforturi țintite pentru a vaccina persoanele care sunt încă nevaccinate”, mai precizează Comisia Europeană.

Apare cenzura europeană

Instituția UE a anunțat și un cod de bune practici privind dezinformarea, consolidându-se și cooperarea cu platformele online. Totodată, aceasta va sprijini verificatorii de fapte europeni. Comisia Europeană intenționează să solicite cercetări suplimentare pentru a înțelege modul în care informarea incorectă și manipularea informațiilor ar putea influența rata de vaccinare. De asemenea, se are în vedere desfășurarea unor studii comportamentale, în special pentru înțelegerea acceptării vaccinurilor împotriva Covid-19, precum și împotriva gripei, pentru a se putea optimiza adoptarea lor, potrivit national.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E vorba de parale
1
0
Bai, baieti si fete, daca v-ati vaccinat de ce mai sunteti ingrijorati, de ce mai aveti emotii?? V-ati vaccinat, aveti imunitate, de ce va mai este frica?? Ce conteaza ce a facut cel de langa tine?? Tu ai imunitate! Vei spune ca de mutatii ti-e frica!! Dar ti-au zis producatorii vaccinurilor ca al lor acopera si mutatiile!! Deci stati linistiti, mai filtrati prin creierul vostru informatia, nu mai repetati prostiile pe care le auziti! Cum a disparut Covid au reaparut gripele, racelile, virozele etc.!!! Nici a**a nu va ridica un semn de intrebare?!
0
0
De ce sa ne vaccineze obligatoriu cativa secellerati din connsiliul europpeann sa hotarasca pentru un continent, unde este libera exprimare si drepptul la opinie si sa aleg pentru mine , m am vaccinat si am facut si covid si avc fara nici o roblema de sanatate sau facut oameni de pe urma vaccinurilor, cand vor fi trasi la raspundere
1
0
De salam sa ma ei si pe aia de la UE
1
0
Sa ne coboram o secunda la nivelul de mahala al scrofitei Diana IVANOVICI Sosoaca si sa aducem in discutie faptul ca Nostradamus a prezis ca p**a la sfarsitul lui 2022 va muri unul dintre dictatorii unei tari cu arme nucleare si vad ca sunt putine, iar Rusia e prima dintre ele, iar Nostradamus a subliniat "intai", deci avem o banuiala cam venirea cui cu coasa asteapta Satana Putler in buncarul lui din Siberia. De aici si agresivitatea astea si disperarea de a ataca o tara ca Ucraina care are o armata egala cu a Rusiei, exceptand numarul de fiare si epave sovietice, dar si nuclearele.
3
0
Eu zic sa va informati mai bine despre adevaratul conflict dintre biserica ortodoxa din Rusia si Biserica Ortodoxa din Ucraina, automat. Iar acum Rusia vrea sa distruga Constantinopol si sa-l ucida pe patriarhul din Constantinopol pe care il considera o amenintare, iar pe noi toti care nu ne inchinam la biserica satanisto-ortodoxa din Rusia, ne vad ca pe "aia rai", "nazisti" si au declarat oficial ca noi vom merge in iad, iar ei sunt martiri. A**a numeste ei operatiune speciala in Ucraina, distrugerea Bisericii Ortodoxe din Ucraina pe care au numit-o "organizatie religioasa", dupa independenta
4
0
madalina zisa slinoasa de la primaria cernavoda si ma vaccinez zilnic in scoica si muian .**.
2
1
Si e de datoria noastra si a celor din NATO sa opreasca Rusia, iar de vom esua, Rusia va ajunge in Turcia, unde se afla "Tronul Satanei", documentati-va, apoi Rusia distruge Constantinopolul si fizic si spiritual, iar apoi se indreapta prin I**n spre Israel sa distruga templul si incepe Apocalipsa. Deci atata timp cat tinem la respect Rusia, luma continua sa existe. Nu va pierdeti credinta in Dumnezeu si nu va inchinati la Satana din Rusia si la ortodoxia falsa a rusilor, a rusofililor din AUR si a putinistilor. Cand nu mai este respectat Cuvantul lui Dumnezeu, atunci nu conteaza patriarhul.
0
0
Si am citit despre Vremurile Din Urma, despre Apocalipsa Biblica, ca va incepe in momentul cand satanistii din Rusia vor pune piciorul in Constantinopol si vor incerca eliminarea completa a adevaratei ortodoxii, pentru a da nastere unui imperiu satanist al Rusiei si cine refuza sa se inchine Satanei din Rusia va fi ucis. Antichrist! Cine refuza steaua ruseasca pe mana dreapta si in frunte, va fi ucis. Atunci va veni Iisus a 2-a o**a ca sa ne salveze, deci nu va fie frica! Razboi nuclear nu va fi! Rusia ameninta cu nucleare, dar daca disparem cu nucleare, nu mai vine Iisus a 2-a o***?
0
0
Ca drept dovada, patriarhul din Constantinopol a recunoscut oficial independenta bisericii ortodoxe din Ucraina. A**a este adevaratul motiv al varsarii de sange din Ucraina. Dar patriarhul satanist Kirill al Moscovei a binecunvantat genocidul facut de Rusia in Ucraina. Ucraina a fost atacata pentru ca spionul KGB patriarhul Kiril al Moscovei vrea eliminarea bisericii ortodoxe independente din Ucraina. Considerand a**a o amenintare la biserica satanisto-ortodoxa din Rusia. Nu bat campii sunt chestii dovedite. Si comunistii lui Ceausescu, securistii foloseau biserica ortodoxa romana "spovedirea"
3
0
Iar ca drept dovada sta istorie care nu minte si a fost dovedita. Rusia a avut patriarh un satanist IVAN CEL GROAZNIC, cel teribil. Informati-va despre individul insetat de sange. Iar acum Rusia are patriarh al Moscovei un fost agent KGB coleg cu agent ADAMOV aka Vladimir Putin. Patriarhul Kirill, cu nume de agent KGB Mikhailov, iar numele real Vladimir Mikhailovich Gundyayev. Inaintea lui a fost patriarhul Alexy tot agent KGB codename Drozdov. Satanism in forma p***. Antihristi! Iar AUR sunt rusofili! Nu au treaba cu adevarat ortodoxie. Patriarhul din Constantinopol este cel bun.
3
0
Imi amintesc ca noi am facut altfel de vaccinuri cand eram mici. Parintii nostri au acceptat, erau alte vremuri. Acum exista si mult circ putinist, in special cel facut de prorusii din A U R, in frunte cu Sosoaca si George Simion, care induc lumea in eroare in scop politic, ceea ce respecta cuvant cu cuvant definitia terorismului din DEX. La fel se folosesc si de ortodoxie, dar in mare parte din partidul lor sunt mistici, masoni, catolici, atei, pagani si satanisti. Va spun sincer ca eu vad mai mult satanism rusesc in A U R, decat ortodoxie.
0
1
Exact a**a se va intampla cand cei nevaccinati vor intra in contact cu indivizi care au facut boala. Si cu cat virusul sufera mai multe modificari, iar boala devine mai agresiva, indivizii nevaccinati, inclusiv parintii lor vor face forme grave ale bolii in momentul in care vor intra in contact cu infectati. Tot anti obligativitate sunt, dar si foarte confuz...
0
0
Traim vremuri grele, nu stim ce sa facem... Oameni de stiinta au descoperit triburi care nu au luat contact cu lumea civilizata niciodata, pe nu stiu ce insule. Au fost intampinati cu violenta, ba chiar ucisi. Au decis sa rapeasca un salbatic, sa-i studieze limba ca sa poate comunica, sa faca legatura intre cele 2 civilizatii. La scurt timp dupa contact, individul a murit. De ce? Sistemul lui imunitar nu a facut fata in contact cu omul modern. Noi am suferit multe modificari in toti anii de convietuire, avem altfel de sistem imunitar.
0
0
Iar eu am vazut multe la viata mea, am citit multe. Stiu cat de RAU este omul. Sa stiti ca traim vremuri ciudate si grele, periculoase. Sunteti constienti ca daca vor, ne pot vaccina copiii in primele zile de la nastere, fara ca noi sa stim. Am dreptate? Vremuri ciudate...
0
0
se stie ce poate da in tp.E incredib .Au citit art 900 pers si doar 5 mesaje si 3 likeuri.Chiar nu va pasa de copii?Vaxx nu are contraindicatii?Johnson a fost retras de unele tari: Canada, Ssua
1
0
Uite, daca vaccinarea devine obligatorie si ne vaccinam toti, ajungem la etapa in care nimeni de pe planeta nu mai are virusul, nu? Deci copiii care se nasc si nu mai iau virusul in contact cu persoane infectate. Dar daca virusul reapare, tot luat de la un animal ca prima data? Dar daca prin coruptie multi sunt catalogati vaccinati dupa ce dau spaga. Exista multe semne de intrebare. Complet, virusul nu va disparea... va trebui sa ne obisnuim cu el...
1
0
Vaccineaza te in capul ala de tembel
1
0
De acord cu tine, 1st Okey! Prefer sa raman in tara mea, imi asum sa nu mai vizitez alte tari, atata timp cat imi este respectat dreptul de a refuza vaccinarea. Nu sunt anti-vaccin. Daca exista riscuri mari, s-ar putea sa ma vaccinez, dar NU am facut din a**a o prioritate si mi-a dat de gandit posibilitatea obligativitatii. Marea majoritate se vaccineaza, cativa refuzam. Cei vaccinati sunt ok, noi ne protejam, insa problema e la copii. E ciudat... toate generatiile care se nasc, vor face coronavirus cand intra in contact. Logic ar fi sa ne vaccinam, dar tot sunt impotriva obligativitatii...
1
0
Eu nu fac vaccinul, dar nu am nimic impotriva si ii inteleg rolul. Dar totul p**a la obligativitate. Daca suntem obligati sa-l facem, dispare "liberul-arbitru" de la Dumnezeu. Sunt impotriva vaccinari obligatorii, dar PRO-VACCINARE. Sunt anti-AUR, ANTi-SOSOACA si oficial ANTI-RUSIA si ANTI-SATANA, anti-satanisti, anti-bolsevici, sovietici, comunisti, stalinisti, hitleristi, nazisti etc. Va spun sincer, daca vreodata se ajunge la vaccinare obligatorie, se calca in picioare libertatea noastra. Daca nu iti este permis sa te sinucizi si te interneaza la nebuni, atunci NU obligati vaccinarea. Logic
2
0
Pentru analfabetii care nu stiu cei ala un vaccin si refuza sa se vaccineze singura solutie e amenda si in plus sa nu poata pleca in strainatate. Cand esti p***t stai acasa si chiar izolat.
0
2
Sa va vaccinam in gura de lepre.
2
0
doar atunci cand salariu min pe ec in RO va fi egal cu cel din Germ,cand toate legile vor fi identice cu cele din Germ,cand nu va fi corup_ie in RO,atunci poate
1
0
Nevaxx care au purtat masca 2 ani nu s-au infectat.Masca e cel mai imp obstacol impotr.virusului.Dar masca costa 1 leu si nu e bine
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218