REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

ORDINE. Bănci şi COŞURI DE GUNOI, montate pe străzile din Mangalia

ORDINE. Bănci şi COŞURI DE GUNOI, montate pe străzile din Mangalia

Replica API 3 noiembrie 2018 | 21:21 289

Sursă foto: Cristian Radu, Facebook

Angajații municipalității din Mangalia lucrează de zor, zilele acestea, la înfrumusețarea domeniului public. Astfel, pe lângă lucrările de reparații ale rețelei de iluminat public, angajații Primăriei Mangalia au montat băncuțe de o parte și alte a străzii Rozelor, în zona Tosca și au trasat marcajele pentru parcări.

„Ulterior, intervenim cu montarea de noi coșuri de gunoi, în aceeași zonă. În prezent, inventariem toate zonele unde există coșuri de gunoi pentru a turna soclurile și a le înlocui pe cele vechi, cu unele noi. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor”, a afirmat primarul Cristian Radu.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai ia ciocu mic ca acum trasam si a doua banda sa vad pe unde mai treceti.
0
0
Cu traficantii de droguri ati rezolvat problema ?
0
0
Radule,ia monteaza tu la fiecare intrare in scarile blocurilor niste aparate cu cartele personalizate,asa incat la fiecare intrare in bloc sa se plateasca 50 de bani ,catre bugetul local. Sa vezi ca nimeni nu o sa faca nimic,pentru ca mangaliotii sunt lasi ca soarecii.Poti lua bani si pe trecerile de pietoni,pe intratul in piata,pe plimbatul pe dig,pe privitul la yahturile bogatanilor. Traseaza si locuri de biciclete in scarile blocurilor,nu fii fraier!
0
0
Bancile, cosurile de gunoi, iluminatul public fac parte din inventarul public al orasului Mangalia, pentru intretinerea si pastrarea lui cine are grije.
0
0
ciorile din mangalia n-au nevoie de cosuri, gunoiul e marea lor iubire
2
0
si uite asa jumatica mai trage un tun,150 de de lei anual pe locul de parcare din strada dar garajele nu erau in strada,din vanzarea acelor locuri alti bani,oricum este f bogat mostenind mult teren de la mama omida,mama soacra de ce fura fara masura caci de luat ceva dincolo,copii nema iar locurile de parcare de pe rozelor bune numai pentru lastun si tico
1
2
Aceasta actiune a daramarii garajelor este o mizerie in plus pentru oras.Se darama haotic, fiecare cand vrea si cand poate,galagie,bocanituri de baros la ore nepotrivite, praf, locuri ramase insalubre, atelaje puse in miscare de tigani dornici de chilipiruri...S-au dat notificari de demolare, dezmembrare garaje, dar n- am inteles de ce se taie si copacii din jur? Pomul drept si omul stramb..
3
2
Ca si Dorin Cocos al Udrei,primarul si slugile lui traseaza linii pe carosabil ca sa ia bani de la soferii ce deja platesc taxele incluse in pretul benzinei pentru drumuri,plus impozitele anuale.In loc sa amenajeze locuri de parcare,pune oamenii sa plateasca ce nu au. Ramane trasarea unor linii imaginare prin vazduh,ca sa platim toti mersul pe jos. ,,Ordine si disciplina,,.
4
2
Ziaristilor, ati incurcat primariile!
1
0
probabil isi fac cadourii de sarbatori
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212