REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Organizatorii Constanța Black Sea Air Show au susținut o conferință de presă pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

Organizatorii Constanța Black Sea Air Show au susținut o conferință de presă pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

Virgil STOIAN; Ana Maria LIPAN; Victor ROTARU 4 august 2023 | 11:59 1096

Vineri, 4 august, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, au avut loc declarații de presă oferite de către organizatorii Constanța Black Sea Air Show.

Organizatorii Constanta Black Sea Air Show au sustinut o conferinta de presa pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu

Informații au fost oferite de către reprezentanții Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, Aeroclubului României, Forțele Aeriene Române&Baza 57 Mihail Kogălniceanu împreună cu Mistral Tours &Events.

Sâmbătă, 5 august, se întâmplă marele eveniment pe care îl așteptăm: „Constanța Black Sea Air Show”. În 2019 am organizat pentru prima dată acest eveniment, pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, Constanța. Am avut mult succes de un public mult mai mare decât așteptările pe care noi le-am avut, ceea ce desigur ne motivează și suntem acum în fața unui eveniment la care s-a muncit din greu mai multe săptămâni. Așteptăm un public foarte numeros, promitem o zi de poveste pentru cei peste 20 de mii de vizitatori pe care îi așteptăm aici. Intrarea este liberă, avem parcare suficient de mare și aceasta fiind gratuită.” a transmis Corina Martin. 

George Rotaru, Aeroclubul României: „Ne bucurăm să fim din nou la Constanța. Suntem pregătiți să evoluăm cu 11 aeronave, avem și parașutiști care vor arăta niște lucruri deosebite. Vom avea formații de avioane ultra-ușoare, peste2 ore de spectacol pe cer dar și pe sol. Sperăm să devină o tradiție acest eveniment.” 

Comandor Nicolae Crețu: „Am depus multe eforturi de planificare. Ne gândim la siguranța oamenilor care vor zbura, siguranța publicului care participă la eveniment. A fost o perioadă de planificare de 8 săptămâni, intensă. Noi suntem interesați și am pus mult accent pe lucrul colaborativ, vorbim despre Forțele Aeriene Române, 110 ani de aeronautică militară în România  care nu este deloc puțin. Această experiență se transpune azi prin capacitatea de a integra în acest eveniment partenerii noștri de la Aeroclubul Român. Accentul pe care îl punem pe acest eveniment este capacitatea Forțelor Române de a integra toate tipurile de capacități într-un eveniment care este dedicat instrumentului de promovare al valorilor aeriene și al valorilor militare.” 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de vaca asta de martin c care nu mai stie cate casnicii a avut si cati copii are , ar trebui sa-ti fie mila ptr boala pe care o are... dupa ce s-a imbracat in zeita nefututis (pe banii prostilor din oras) pe carele alegorice ale mascariciului dereglat psihic , s-a autonumit presdinte al unei organizatii peste o parte din privatii din turism de unde isi ia niste bani frumosi din cotizatiile fraierilor. mai nou , bolnava asta mintala vrea sa candideze ptr parlament...! stai dreaqu tampito si vezi-ti de copiii facuti cu multi barbati care ti-au sifonat coafura...!
1
0
Du-te storfo ordinara la pușcărie lângă barbatel vita naibii
5
0
A facut mult rau turismului impreuna cu gasca Mazare - Constantinescu.
6
0
Bai Corinooooo.....ești trecuta...gata....ai furat..și bani...și bărbații la femei....te guduri peste tot ....și mai ales când este vreo prezenta masculina....Suntem de tine și noi bărbații...lasa le pe altele....tu ești baba!!!
4
0
Corina , marea Corina, imensa Corina, s*****a Corina, coafata de 2 lei Corina, F utiris, Balena etc etc, nu putea lipsi, adica sa strice o poza relativ ok nu?
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212