REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ORIBIL! JEG, GÂNDACI ŞI MUŞTE în bucătăria Restaurantului Perla Dobrogei - VIDEO

ORIBIL! JEG, GÂNDACI ŞI MUŞTE în bucătăria Restaurantului Perla Dobrogei - VIDEO

Replica API 28 iunie 2018 | 00:37 1344

Imagini de groază într-un local din Medgidia! Gândaci, muşte, produse ţinute la temperaturi ridicate! Mizeria din bucătăria restauranului Perla Dobrogei se poate observa în imagini!

Comisarii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Constanţa au fost miercuri, 27 iunie, în control la această unitate şi au dispus orpirea temporară de la prestări de servicii, plus o amendă de 20 de mii de lei.

În luna martie, precizează Horia Constantinescu, şeful CJPC, comisarii au derulat la această locaţie o acţiune de îndrumare şi consiliere. Dar, între timp, apreciază comisarii, situaţia s-a înrăutăţit!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La jegosu de iancu coral e deschis!!! la cata mizerie era acolo, in catacombele de pe mircea, trebuia arestat pe loc nenorocitu! Dar nu, el vine ca si cum nu s-a intamplat nimic!
1
0
sa mai treaca la sabroso, la eforie la berlin la cefatu mononeuronat pavel sa treaca prin centru vechi la cin cin al famous la curvele alea la papa bun l;a jerrys pizza la bueono la mall la spartan la orro toro cacat la regal pan luavas mortii ca le-am uitat pe astea unde a fost naspa cand am mancat si imputeala
1
0
nu injurati voi bugetarii, ia uite ce servicii super sunt la privat!
1
1
Sa mearga si la hotrl stadion perla dobrogei si balroom yanis in parc la smochina si in piats la dan mici si bere la luxor
2
0
Felicitarile mele D-lui. Inspector "Coaie Mari" pentru demersul efectuat, insa i-am fi recunoscatori acestuia daca ar face controale la toate restaurantele cu livrare la domiciliu din orasul nostru. Toata stima!
5
1
sa veniti pe str.Garii din Costinesti la Moraru Ileana care gateste la turisti si yoghini acasa intr-o bucatarie imputita,fara apa calda,marfa este aruncata pe jos pe sub tejghea,muste ,praf tot ce doresti gasesti atat in bucatarie cat si pe terasa din foisor unde lumea serveste masa.Totul este la negru de 3 ani!
1
0
La Coral la iancu, care livra mizeria aia la emonescu e deschis bine mersi. Omu vine de toate si bucatarul lui umbla doar in halat. Deci ce facem cu catacombele alea?
2
0
voi nu stiti ce e bun, in alte tari gandacii sunt delicatese.
8
1
Sa vina si la balada,medgidia e jale....rusine
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218