REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Orlando Bloom se plânge că nu face prea mult sex cu Katy Perry. Care este motivul

Orlando Bloom se plânge că nu face prea mult sex cu Katy Perry. Care este motivul

Replica API 23 martie 2021 | 00:00 1337

Orlando Bloom a recunoscut că de când a adevenit tată partidele de sex cu logodnica Katy Perry au devenit o amintire.

Orlando Bloom și Katy Perry

Actorul admite că „nu fac sex suficient” în acest moment. Starul şi-a întâmpinat primul copil , pe Daisy, în august. Fără îndoială, la fel ca mulţi părinţi noi, cuplul se confruntă cu noi provocări, aşa că momentele de intimitate sunt tot mai rare. Când a fost întrebat cât de des au relaţii sexuale, Orlando a spus pentru The Guardian: „Nu suficient.Totuşi, abia am devenit părinţi”.

În acelaşi interviu, el şi-a amintit de „cel mai bun sărut” , pe care l-a trăit la 17 ani, cu o prietenă , demonstrând cât este de onest şi deschis în privinţa vieţii sale.

„Din păcate, nu cred că există ceva pe care oamenii să nu îl ştie despre mine”, spune el.

În trecut, Orlando, în vârstă de 44 de ani, îşi lăuda viaţa sexuală cu Katy, în vârstă de 36 de ani, şi explica cum le-a întărit relaţia.

„Aş spune că sexul este esenţial, pentru că astfel te poţi conecta cu celălalt.Intimitatea este o parte importantă a vieţii, dacă poti fi intim cu cineva atunci eşti binecuvântat, nu? ”

Starul american a recunoscut într-un interviu că era un nefericit înainte să o întâlnească pe artista de 35 de ani. Actorul mai are un fiu de 9 ani, Flynn, cu fosta sa soţie, modelul Miranda Kerr.

Orlando a mărturisit pentru Sunday Times că a avut o perioadă în care nu se mai regăsea. Atunci, pentru a-şi îmbunătăţi starea de spirit, a decis să apeleze la sfaturile unui prieten. Laird Hamilton i-a sugerat atunci să încerce să fie singur o perioadă.

ă>

„Dacă vrei să ai o relaţie serioasă, încearcă celibatul pentru câteva luni. Renunţă la gândul că vei merge la o petrecere doar pentru a cunoaşte pe cineva“, mi-a spus Laid. Mi-a plăcut ideea. M-am gândit că pot avea doar o relaţie de prietenie cu o femeie”, a explicat Bloom.ă>

A fost singur şase luni, chiar mai mult decât planificase. “Mă gândeam că abstinenţa va dura trei luni, dar îmi plăcea modul în care mă raportam la femei. Cu toate astea, nu cred că a fost ceva sănătos. Nu aş recomanda asta”, a adăugat el, scrie okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212