REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

OSCAR 2022: Actriţa Mila Kunis a adus un omagiu rezistenţei ucrainenilor

OSCAR 2022: Actriţa Mila Kunis a adus un omagiu rezistenţei ucrainenilor

Replica API 30 martie 2022 | 00:00 325

Actriţa Mila Kunis a adus un omagiu ucrainenilor care luptă în războiul provocat de Rusia, la cea de-a 94-a gală a premiilor decernate de Academia de film americană, informează site-ul publicaţiei britanice The Independent.

Născută la Cernăuţi, în Ucraina, vedeta a vorbit despre invazia Rusiei, în timp ce o introducea pe Reba McEntire, interpreta piesei "Somehow You Do", nominalizată la categoria "Cel mai bun cântec original", distincţie care i-a revenit într-un final melodiei "No Time to Die" (interpretată de Billie Eilish pentru filmul "No Time to Die")

"Când vedeţi puterea şi demnitatea celor care se confruntă cu o astfel de devastare, este imposibil să nu fiţi mişcaţi de rezistenţa lor. Nu poţi simţi decât admiraţie pentru cei care găsesc puterea de a continua să lupte (...)", a declarat actriţa despre ucraineni.

După discursul lui Kunis, telespectatorilor şi publicului li s-a cerut să păstreze un "moment de reculegere" pentru Ucraina.

"Am dori să păstrăm un moment de reculegere pentru a ne arăta sprijinul faţă de poporul ucrainean care se confruntă în prezent cu invazia, conflictul şi prejudecata în interiorul propriilor graniţe", se putea citi pe un ecran de la ceremonie, citează Agerpres.

"În timp ce filmul este o cale importantă pentru noi de a ne exprima umanitatea în vremuri de conflict, realitatea este că milioane de familii din Ucraina au nevoie de hrană, îngrijire medicală, apă curată şi servicii de urgenţă", continua mesajul.

"Resursele sunt limitate, iar noi - împreună, ca o comunitate globală - putem face mai mult.Vă cerem să sprijiniţi Ucraina în orice mod vă este posibil. #StandWithUkraine", au transmis organizatorii galei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212