REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

OUG pe Legile Justiţiei, dată luni dimineaţă în şedinţa specială de guvern. Iohannis a promulgat ultima lege a justiţiei

OUG pe Legile Justiţiei, dată luni dimineaţă în şedinţa specială de guvern. Iohannis a promulgat ultima lege a justiţiei

Replica API 13 octombrie 2018 | 00:24 502

Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, a declarat vineri, la Parlament, că „de principiu” va avea loc luni, la ora 09.00, o ședință de Guvern pentru adoptarea OUG pe legile justiției, înainte ca premierul Viorica Dăncilă să plece într-o deplasare externă.

UPDATE. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor.

UPDATE: Următoarea şedinţă săptămânală de Guvern va avea loc luni dimineaţă, la Palatul Victoria, au declarat surse guvernamentale pentru AGERPRES.

Decizia privind organizarea şedinţei de Guvern luni a fost luată întrucât premierul Viorica Dăncilă are programate săptămâna viitoare o serie de vizite externe, au mai spus sursele citate.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, încă de săptămâna trecută, că proiectul de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea legilor justiţiei este gata şi va fi trimis CSM, el spunând că nu putea "să vină cu el în mână" şi că va urma cursul oficial firesc. Între timp, adoptarea OUG a fost amânată până la adoptarea tuturor legilor justiţiei, însă coaliţia de guvernare pare că s-a răzgândit din nou.

Ministrul de Externe a anunţat că premierul Viorica Dăncilă va efectua, săptămâna viitoare, o deplasare externă care va dura întreaga săptămână, iar şedinţa de guvern este programată luni.

„Da, confirm. Va fi de o săptămână, este o deplasare în Turcia care va fi în ziua de luni, marți și miercuri vor fi Dubai și Abu Dhabi în Emiratele Arabe Unite, după care se va merge în Kuweit”, a spus ministrul de Externe.

„Da, era programată o ședință de Guvern luni de la ora 09.00”, a spus Meleșcanu. El a precizat că ședința a fost programată pentru adoptarea unei ordonanțe de urgență pe legile justiției.

„În principiu este anunțată această dată, urmează să fie confirmată”, a adăugat ministrul.

Citește mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum, cu legile justitiei facute de nicolicea, ciordache si menestrelul justitiei si-al lui dracnea, tontonel toader, face ca DNA sa ramana ca o coaja de nuca, miezul l-au papat HOTII. Cu legile astea cine mai lupta impotriva coruptiei! P-ulea se mai atinge acum de HOTI. Ne jefuiesc si ne rad in nas, ptr. ca, chiar suntem prostii prostilor cand stam asa nepasatori ca la o piesa de teatru. Proasta.
0
0
Borfasii astia de-acum, dracnea si tariceanu, ca ei sunt actorii principali, ciordache este doar unealta lor,sa-si aduca aminte ca nici macar Dinu Patriciu sau S.O.Vantu cu toate televiziunile si trusturile lor de presa n-au reusit sa scape! Nici ei si nici alti HOTI ca ei nu vor scapa! Asta e LEGE.
1
0
OUG mizerabila impusa de UE ca pret al achitarii lui Dragnea la ICCJ. O sa vedeti.
2
1
Taiati ORBILOR PENSIILE SPECIALE si toate ,,specialitatile" pe care le dati godacilor psd! Astia mananca tot bugetul tarii. Oamenilor cinstiti care au muncit toata viata si au pensii de kkt le dati prosteala la latrina 3 si Romania tv! Pensiile speciale ruineaza tara si ne distrug pe toti! Beneficiarii dilaila pe banii nostrii!
3
1
Liviu tiganu umbla dusperat la legile justitiei
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272