REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ovidiu Cupșa: Domnul Chițac s-a lansat în politică și și-a făcut notorietatea cu PNL

Ovidiu Cupșa: Domnul Chițac s-a lansat în politică și și-a făcut notorietatea cu PNL

Replica API 21 februarie 2020 | 15:13 1190

Ovidiu Cupșa rămâne veșnic al PNL-ului și se pregătește să intre în cursa pentru Primăria Constanța. Este unul dintre acei membri care se află în fruntea clasamentului în sondajele realizate de formațiunea politică și, cel mai probabil, va fi desemnat oficial ca și candidat PNL la Primăria Constanța. Se așteaptă la atacuri, de altfel, ele au și început deja, cel mai recent fiind cel în care este asociat cu Mazăre. Ce îl unește pe Cupșa de Mazăre? Doar o legătură profesională pe care au avut timp de doi ani, pe vremea când fostul edil încă nu făcea aparte din PSD. În nici un caz, nu au făcut afaceri împreună, așa cum s-a speculat, susține Cupșa.

”Din punctul meu de vedere, nimeni nu are un motiv să se lege de mine, nici profesional, nici personal, nici al experienței administrative. Atunci, bineînțeles, toți cei care încearcă să se lege de mine trebuie să găsească ceva. În perioada 2000-2002 am fost șeful Corpului de Control al Primăriei Constanța. În 2000, Mazăre a candidat independent și a câștigat. Venise din postura de fost deputat PDL, de dreapta. Când a venit la primărie a venit cu 2 viceprimari, fiind în coaliție de dreapta. Eu am fost numit de PNL în funcție. Am stat doi ani de zile. Când s-a înscris Mazăre în PSD au aplecat toți, inclusiv eu. Unde e legătura cu Mazăre? Se încearcă să se spună că, dacă am fost șef la Corpul de control, am legătură cu el. Dar eu am venit cu partidul meu, într-o coaliție de dreapta. Nu am făcut nici un fel de afaceri cu Radu Mazăre. Asta este așa zisa mare legătură cu Mazăre”, a spus Ovidiu Cupșa, pentru Replica. ”Sunt unul din cei care s-au opus alianței, după ce s-a stabilit alianța mi-am văzut de treabă. N-am făcut notă discordantă la politica partidului. În 2012, când s-a făcut coaliția cu USL, eu nu am fost de acord”, a mai completat el.

Ovidiu Cupșa se așteaptă și de acum încolo la atacuri, însă important este ca electoratul să știe să le digere. ”În momentul în care mi-am asumat să candidez, m-am așteptat și mă aștept la orice, la asocieri din acestea simpliste. Dar oamenii cu capul pe umeri și electoratul nu pot lua în seamă ca și chestiuni serioasă. Deși, vor fost oameni care vor crede atacurile”, a specificat Cupșa. Întrebat ce părere are despre candidați, cât de puternici îi consideră, în special pe Vergil Chițac, candidat independent, acesta a precizat: ”Domnul Chițac s-a lansat în politică și-a făcut imaginea și notorietatea cu PNL în campania din 2016. A trecut prin două campanii ale PNL, deci probabil că multă lume care nu știe toate detaliile politice de aceea îl asociază pe domnul Chițac cu PNL. El și-a dat demisia din partid în 2017 și bănuiesc că va candida independent. Din punctul meu de vedere, fiecare candidat își joacă șansa și fiecare trebuie să convingă pe proiectele pe care le are și prin persoana proprie legătura cu constănțeanul. Îi consider pe toți candidații puternici. Votul va decide cine e cel mai puternic”.

De precizat faptul că, în urma sondajelor realizate de PNL și nu numai, de cel mai bine clasat, partidul va decide cu cine va merge în cursa. În sondajele PNL, alături de Cupșa, mai este prefectul George Niculescu, dar și Ionuț Rusu.

Cupșa spune că, în comparație cu ceilalți candidați, el are un avantaj, care este și cel mai important: experiența administrativă.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am si eu o intrebare... Baiatul asta ale cui jocuri le face? O data iese la atac, si atunci isi ataca un coleg de breasla, in loc sa-l atace pe primar? Mare magar...
3
1
Mult succes domnule Cupsa, pentru primaria Constantei! Avem nevoie de un om ca dumneavoastra.
2
5
Cine pula mea mai e si boratu asta
7
2
Fara blat! Iarasi faceti ca in 2016? Ovidiu Cupsa este singurul candidat care il poate bate pe Fagadau...are experienta, are notorietate. Daca candideaza Chitac din partea PNL, votez Stelian Ion!
6
6
Cat de tampit trebuie sa fii sa votezi cu psd_istul asta notoriu?! O sa culegem mazariche pe malul ghiolului cu el orimar. Doamne fereste.
6
2
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
0
0
Pt domnul radu... angajatii gsp sunt neplatiti de luni de zile.si despre salariile la zi in ultimi 4 ani nu au fost niciodata la zi. Pana anul trecut se dadea un salariu de paste si unul de craciun....asa ca....
9
1
Imi doresc sa fie Chitac primar. O sa urlati dupa 2 ani "Fagadau, am glumit cu mwia aia, vino inapoi". Din punctul meu de vedere singurii care pot schimba ceva in orasul asta sunt Cupsa si Stelian. Mai vorbim peste 4 ani dupa ce va distruge Comanescu orasul, pardon, Chitac
5
11
Chitac este leguma lui Comanescu depinde de el, tot ce face, pacat de gradele pe care le-a obtinut, ca tot sluga a ramas . Ce face omul pentru banii nemunciti primiti de la Comanescu care are datorii imense peste tot si nimeni nu se sesiseaza . Oare toata lumea este platita de acest magnat.
12
4
Fazanul asta , chiar nu se uita deloc in oglinda ????
9
4
"Ovidiule, intra sub masa si suge pula"
11
6
Ce tot vorbiti de Chitac, a dezertat din PNL in 2017. Daca apare asta iar in peisaj... imi pare rau dar votez direct PSD
19
5
Pnm... N-o fi Cupsa sfant da stie ceva administratie... Da daca fac astia de la PNL blat ca in 2016 e nasol. Treaba e asa ori castiga Fagadau Stroe ori Chitac Comanescu. Deci orasul va avea un stapan sau alt stapan. Singurii mai putin nocivi sunt Cupsa sau Stelian Ion. Nu-s perfecti da macar lupta cinstit cu marea cooperativa PNL - PSD. La ceilalti se vad sforile si interesele de afaceri. Cupsa nu fi naiv denunta blatul... nu vezi ca nu te vrea cooperativa? PNL n-o sa se bata niciodata real cu PSD. Parol.
10
14
Daca esti asa tare dadeai in Fagadau, nu in Chitac sau tu vrei psd in continuare?! Virgil a luat 32 la suta bai desteptule
14
13
Un fost comunist cu aere liberale, un oportunist visceral.
20
8
Se zvoneste ca iar trebuie o sa fie blat! La Constanta trebuie sa ramana PSD... Domnule Hutuca, este adevarat?
20
0
Succes domnule Cupsa! Decat sa va asociati cu blatisti mai bine singur, independent!
10
17
Ovidiu, nu-i lua in seama! Urla disperarea in ei! Succes
9
17
Spunea cineva despre intalnirea din 14 martie 2016.... GRESIT! La blatul de la acea vreme au fost prezenti Dragomir, Chitac, Fagadau, Stroe si Comanescu GSP. Si a fost in aprilie blatul nu in martie! Si exista amintiri de la acea intalnire. La momentul oportun probabil ca vor aparea si poze si mai stiu eu ce dovezi. Oare nu are nimeni curaj din presa sa-i intrebe ce au discutat? Cum au negociat ca Fagadau sa iasa primar, Chitac s-a multumit cu postul de senator si promisiunea ca daca va fi posibil va fi pe lista scurta ptr Ministerul Apararii. Acum va fi la fel!
12
4
Cupsa, esti prost bah, n-ai facut nimic in viata ta, ai lins clantza la partide pentru o functieJigodie pesedista ce esti tu.
19
8
Lasa l pe CHITAC si convinge ne sa te votam! Nu vei reusi mai Cupsa pentru ca stii ca AMIRALUL iti sta in gat, oricat a i incerca sa l improsti cu noroi vei constata ca devii penibil. Am inteles, CHITAC poate fi arogant sau neinregimentat intr un partid, dar niciodata lipsit de viziune si bun manager. CHITAC este omul de care avem noi nevoie acum si daca esti sincer ci tine insuti, ar trebui sa l votezi si sa i convingi si pe cei din jurul tau s o faca! Hai Cupsa, fii onest cel putin de data asta si sustine l pe Amiral!!!
20
10
Te agiti si te lauzi degeaba ! Fara Teo Popa si motanul esti 0 barat! Chitac are multe clase peste tine
21
9
Cupsa,emanatul lui Mazare.S-a trezit si asta in campania electorala.Cupsa este tot un fel de PSD ,omul mafiei imobiliare.Sictir ! Numai nenorociti roiesc in julul primariei.
23
6
cupsa este un parvenit, o sluga care a plecat de jos lipind afise electorale pt pnl. Sa ne explice cum a ajuns director la CERONAV, ce examene a dat pentru ocuparea postului. In rest, probabil are conturi false pe Facebook prin care isi face publicitate. Daca pnl merge pe mana lui, sigur pierde. Dar pt pnl e ceva normal sa piarda.
23
8
Iarasi blat? Pe 14 martie 2016 stateau la taina..chitac, stroe, comanescu, fagadau, gheorghe dragomir si bourceanu...o puneau de blat. Cartile au fost facute pentru Fagadau. Uitati unde suntem! Sa va fie rusine!
17
2
peneleul a fast tot timpul oxiurul pesedeilor.In frunte cu coafatul hot cupsa.Muie la toti cu cacat !!!
14
8
Am votat pnl mai tot timpul. Daca ramane Cupsa candidat voi fi nevoit sa votez cu altcineva din pacate.
16
10
D-LE OVIDIU CUPSA,NU VA LASATI!
11
17
Mult succes Ovidiu.
10
19
Puie mnl, Cuie mupsa !
19
15
PSD s-a inteles cu PNL, si au hotarit: mandatul asta machedonul nostru, mandatul viitor machedonul vostru, care a fost mereu ca si al nostru. Asa ca, traiasca Cupsa, tinut in brate ani de zile de catre PSD. Chiar nu imi stergeti comentariul?
15
14
sa ne spuna cupsa cate conturi false de femei are facute pe facebook ca sa il laude si sa ne mai spuna de ce si a comandat sondajul cu care i a desfiintat pe hututca si niculescu ca sa fie el cel mai cu motz!
21
10
PNL e mana in mana cu PSD aici la Constanta
28
6
Ultima speta de partid. Au vandut Romania din istorie pana in prezent. Fara regrete puie mnl
18
10
De atata timp,PNL nu a reusit sa vina cu un candidat care sa aiba sanse reale la ocuparea postului de primar.Stiu si o parte din sponsorii la nivel local si national ai partidului,asa ca ori iese candidatul PNL ori al PSD,e totuna!Ar trebui o schimbare dupa atatia ani de PSD,dar cu cine?
21
1
Succes Ovidiu Cupsa! Chitac va trage pnl in jos. A tradat. Omul de afaceri din spate vrea controlul primariei. Daca nu este Cupsa, inseamna ca este blat.
16
19
Chitac a fost profesorul multor generatii. Daca Comanescu i-a fost elev, unul care si-a respectat dascalii, inseamna ce spune plebea? Care plebe nu stie cum arata o facultate nici pe exterior? Long sory short, GSP nu a pkatit sau a intarziat plata catre firmele partenere care nu si-au indeplinit obligatiile conteactuale. Angajatii GSP primesc salariul la timp, fara restante. Nu va mai kkti pe voi. L-as intreba pe Cupsa, cel care a pupat inelul lui Mazare si Nicusor, ce realizari are el? I afara ca se coafeaza.
9
21
Bine ar fi daca si alegatorii ar avea bunul simt al candidatului. Succes, Ovidiu!
14
21
Ne am nenorocit orasul daca ajunge comanescu gsp la conducere. La gsp nu se platesc salariile cu lunile, se dau tepe la oameni, sper sa vada lumea cine este acest cupsa, omul lui gsp teparul
24
5
O sa sugeti cariciu cu candidatii vostrii, zero sanse
22
7
CHITAC EGAL COMANESCU GSP, TATA TZEPELOR DIN PORT
24
10

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920