REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
5.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

PĂCĂNELELE i-au luat MINȚILE unui RECIDIVIST: a SPART un GEAM chiar în fața sediului de Poliție!

PĂCĂNELELE i-au luat MINȚILE unui RECIDIVIST: a SPART un GEAM chiar în fața sediului de Poliție!

Replica API 20 februarie 2020 | 08:20 424

Jocurile de noroc şi, în special, păcănelele, au ruinat vieţile a zeci de persoane. Câştigurile, dar mai ales pierderile, pot aduce orice om în pragul nebuniei. Este și cazul lui Erdinci Memet din Constanţa, care, scos din minţi de pierderile avute la păcănele, a distrus aparatul care i-a produs paguba în buget.

Conform anchetei, inculpatul, în timp ce se afla într-o casă de pariuri, a distrus un aparat slot-machine. Astfel, conform imaginilor suprinse de camerele de supraveghere amplasate în agenţia de pariuri, se constată că inculpatul gesticulează cu mâna către operatoare, care se afla la ghişeu, după care loveşte cu pumnul drept ecranul aparatului, care se stinge, observându-se astfel că acesta s-a spart. Condus fiind apoi la secţia de poliţie, Erdinci Memet a provocat distrugerea unui geam termopan de la fereastra holului din faţa Dispeceratului de Poliţie. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum, aflându-se pe holul dispeceratului, în faţa unei ferestre deschise, a început să strige la trecători dar şi la fratele său. Enervat de faptul că cineva a închis geamul, inculpatul loveşte cu pumnul drept fix în geam, acesta spărgându-se, inculpatul sângerând în urma contactului.

Instanţa l-a condamnat pe inculpat la 5 ani şi 338 de zile de închisoare (rest de pedeapsă rămas neexecutat), el fiind cunoscut cu antecedente penale, pentru infracţiunea de distrugere. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată prin apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au luat mintile celor care le-au acceptat
0
0
face si el o facultate si masterat ,va iesii in forta!
3
0
Pedeapsa maxima la tigani. Ne-au facut de ras in toata Europa si ne0au vandut fetele.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407