REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PACIENTĂ refuzată la Palazu, deşi este agresivă! Un asistent medical şi-a rupt piciorul încercând să o calmeze!

PACIENTĂ refuzată la Palazu, deşi este agresivă! Un asistent medical şi-a rupt piciorul încercând să o calmeze!

Replica API 3 decembrie 2019 | 13:33 751

Angajatul Spitalului din Mangalia va fi operat!

Angajatul Spitalului din Mangalia va fi operat!

Incident la un spital din judeţul Constanţa! Un asistent medical s-a rănit încercând să calmeze o pacientă recalcitrantă. Conducerea unităţii medicale a fost nevoită, după incident, să anunţe Inspectoratul Teritorial de Muncă, având în vedere că asistentul şi-a rupt piciorul şi are nevoie de intervenţie chirurgicală. Totodată, vor fi informaţi colegii de la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare cu privire la faptul că pacienta buclucaşă ar avea nevoie de atenţia acestora.

La sfârșitul lunii trecute, mai exact sâmbătă, 29 noiembrie, un asistent medical în vârstă de 35 de ani din cadrul Spitalului Municipal Mangalia s-a autoaccidentat în timp ce încerca să imobilizeze o pacientă care are probleme psihice. Asistentul și-a rupt piciorul, având nevoie de o intervenție chirurgicală. Cazul a ajuns și în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă. Managerul spitalului, Alina Dan, va sesiza secţia de Psihiatrie Palazu Mare, după ce medicii de la Mangalia au refuzat să o mai interneze pe pacienta în vârstă de 50 de ani, având în vedere ieşirile acesteia.

”A fost o întâmplare destul de neplăcută cu o pacientă destul de agresivă și instabilă psihic. S-a prezentat la noi la spital a treia oară în această lună, am redirecționat-o către Spitalul de Psihiatrie Palazu, însă au refuzat-o, pe motiv că nu este de internat. Pentru că era agresivă, asistentul medical a încercat să o imobilizeze, moment în care s-a autoaccidentat, și-a rupt un picior. Are nevoie de o intervenție chirurgicală”, a declarat, pentru Replica, Alina Dan. Mai mult, aceasta a anunțat că va sesiza conducerea spitalului de Psihiatrie în legătură cu acest caz, precizând ca pacienta are nevoie de tratament.

Este a treia oară în această lună când pacienta este internată în unitatea spitalicească din Mangalia, având diagnosticul de agitație psihomotorie. ”Într-una din dăți când a fost internată a fost nevoie de intervenția a 3 jandarmi pentru a o imobiliza”, a mai spus Alina Dan.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricare este mai bun decat ciuma BADESCU LAURENTIU acest criminal care a lasat sa moara acea fata din Navodari. A distrus colectivul ambulantei a semanat teroare impreuna cu DORCEA ALEXANDRU inginer analfabet care cu limba in curul lui Badescu A injosit cadrele medicale si pe soferi chiar si pe dr Cealera Iacob Monica o contabila cu limba la fel de lunga Onea Iulia c...va de serviciu a lui Badescu. Pt voi trei a venit apocalipsa si acum va e frica. Veti fi dati afara de dr Cealera pt ca asta meritati. Mai ales DORCEA care se da sef peste ambulante. Cu dr Cealera nu iti mai merge cu linsul
1
1
Deosebitul si fermecatul Cealera Ionut ofera ca alternativa la CIUMA ROSIE , nici mai mult, nici mai putin FEBRA GALBENA. De vreo doua saptamani croseteaza comitete directoare. Pana acum s-au adjudecat urmatoarele posturi: Manager - Preafericitul Cealera Ionut Director medical - Profesionista Corcodel Florentina Asistent Sef - Inegalabila Dobre Cristina Director economic - Mondena de Runos -Alina. Va rog aplauze la scena deschisa. Trebuie facuta o schimbare. Prea am iesit sifonati cu salarii mari. Prea multa democratie. Ai gresit BADESCULE ca nu ai pus biciul pe ei. Le era dor de tipete.
2
2
Daca asistentul purta adidasi Ballenciaga contrafacuti cu talpa de 2m inaltime ca injositele din oras cred si eu ca s.a autoaccidentat.
1
3
lobotomie la cat mai multi ''pacienti''de-astia.Sau calibrul 9mm...Mai exista si lopatin, clopotin,pamantin medicamente bune rau
7
4
Ce acolo a fost o incaierare,doar nu s-au luat la trante sau ia pus piedica,probabil cel care si'a rupt piciorul a alunecat, fie era zona umeda sau nu avea incaltaminte adecvata.Totusi vorbim de fractura daca trebuie operat.
4
4
Fiecare meserie are riscul ei.
6
1
05:54esti un idiot tu ce neam ai boule !
7
2
Fara tratament fara medicament. Muye psd muye fagabou. Neam de secaturi si koorve
8
14
Asistentul trebuia sa-i administreze pacientei tratament cu poola si se calma.
1
18

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614